Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen!

Zara
Hoćeš-nećeš, u Zaru se uvijek vratiš! Nova kolekcija za jesen puna je genijalnih cipela, čizama i balerinki koje jedva čekamo nositi...
Vidi originalni članak

Jedan od naših omiljenih high-street brendova i ove godine će zasigurno osvajati modnu scenu svojom jesenskom kolekcijom. Gdje god pogledamo pronalazimo genijalne komade koji izgledaju puno skuplje nego što stvarno i jesu, ali jedan nas je Zarin dio posebno oduševio. Radi se o novoj kolekciji obuće, koja je jednom riječju - genijalna!

Iako smo još uvijek kompletno fokusirani na ljeto, more i japanke, a pomisao na jesenske i zimske temperature budi negativne emocije u nama - nakon što smo vidjeli neke od ovih čizama, priznajemo da jesen i više nije tako strašna! Zara za jesen priprema cijeli asortiman čizama svih boja, oblika, modela i visina potpetica, a nama je bilo prilično teško odabrati tek nekoliko favorita. 

S lijeva na desno: 799 kuna, 349 kuna, 799 kuna

KAD ĆE TA JESEN?! Zara već izbacila prve čizme - i mega hit su nam!

Kako jesen zna biti i relativno topla, tako je Zara u kolekciju ubacila i nekoliko otvorenih i polu-otvorenih cipela i sandala na vezanje, a iako ovoga puta dolaze s nešto višom cijenom - nama izgledaju dizajnerski luksuzno! Sandale na vezanje ovogodišnji su hit brojnih svjetskih dizajnera, a od sada ih možemo uloviti i u omiljenoj Zari po povoljnijim cijenama. 

Sve po cijeni od 299 kuna

S prvim hladnijim danima iz ormara vadimo salonke, a ove sezone biti će sve samo ne crne. Obožavamo crvenu za jesen, ali i divan bež model s remenčićem oko gležnja savršeno će pristajati uz sva ona odijela koja jedva čekaš izvaditi iz ormara. 

Model s crnim remenom 199 kuna, svi ostali modeli 179 kuna

Još jedan povratnički trend koji predviđamo ove jeseni? Balerinke! 

Oba model, 299 kuna

MODA Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju...

Međutim, ako je Zara poznata po jednom modelu obuće onda su to svakako - čizme! Osim visokih čizama, Zara je ove godine i puna fantastičnih gležnjača u svim bojama i materijalima. Animalni print jedan je od vodećih trendova u sezoni pred nama, prema tome ni ne čudi nas da u Zarinoj kolekciji postoji nekoliko čizama zmijskog i leopard printa.

S lijeva na desno: 799 kuna, 699 kuna, 599 kuna

S druge strane, Zarine popularne gležnjače s biserima ove su godine dobile svoju mlađu varijantu i već sada im predviđamo blistavu modnu budućnost! Jesen nam se jako sviđa, a još nije ni blizu početka... Jao, opet bankrot zbog Zare!

Posjeti Miss7.24sata.hr