Zara u ponudi ima neodoljive lakirane cipelice u kojima želimo provesti jesen

Zara
Vidi originalni članak
  • Neodoljiv dizajn, blok peta i lakirani završetak očaravaju na prvi pogled
  • Svestrane cipele lako se kombiniraju uz suknje, baš kao i hlače te odijela
  • Zlatni detalj pruža dozu profinjenosti i visoke mode

Iako u jesen ne izlazimo iz čizama i gležnjača, obožavamo iskoristiti suhe dane da prošetamo najdraže modele varijacije Mary Jane cipela. A upravo smo takav pronašli u Zarinoj ponudi! Modna kuća Schiaparelli već dugo osvaja svojim zlatnim detaljima na svim komadima, a iako su njihove cijene vrtoglavo visoke, Zara je pronašla način kako da unese zlatan dodir uz pristupačnije cijene.

I to ni više ni manje nego kao detalj na lakiranim cipelama s blok petom. Nježna bež nijansa i visoki sjaj već pružaju dozu luksuza, a zlatni detalj na prednjem dijelu cipele savršen je dašak visoke mode! Posebno nas je oduševila visina blok potpetice koja iznosi četiri centimetra te je idealna za svakodnevne obaveze, poslovne sastanke i puno hodanja jer pruža udobnost te ne zamara stopala. Također, detalj u vidu remenčića koji se veže oko gležnja daje dodatnu notu elegancije.

Moda Crvene štikle podižu svaki styling; ove Zarine s ružom su prekrasne i nevjerojatno snižene!

Ove cipelice se mogu kupiti po cijeni od 537,90 kuna te su idealan komad koji se s lakoćom kombinira upravo uz malo strože, poslovne outfite. Primjerice komplet odijela i sakoa uz klasičnu bijelu košulju i ove cipele će izgledati sjajno. Naravno, jednako dobro izgledaju i uz ležernije komade poput traperica, ali i tajica.

Dašak francuskog chica postižemo kombinacijom culotte kroja hlača, neizostavnom vestom na prugice te Zarinim cipelama i klasičnim balonerom! Ne sumnjamo kako će ove sjajne (u doslovnom smislu riječi) cipelice postati prvi hit jeseni!

Moda Zara ima savršenu verziju lakiranih cipelica s blok petom brenda koji Francuskinje obožavaju

Posjeti Miss7.24sata.hr