Zara je spremna! Ravne cipele kojima popularnost samo raste dominiraju novom kolekcijom

Zara Foto: Zara, mrežaste cipelice s remenom (27,95 eura)
Vidi originalni članak
  • Balerinke su apsolutno jedan od povratničkih trendova od kojih se nećemo oprostiti ni ove proljetne sezone
  • Zara već ima dosta proširenu novu ponudu ovih ravnih cipela, od kožnih do baršunastih modela, onih ukrašenih svjetlucavim kamenčićima do mrežastih
  • Stoga smo zavirile u trenutnu ponudu i izabrale 13 modela koje želimo nositi na proljeće!

Vrijeme je da čak i deklarirani mrzitelji zavole balerinke, jednostavno su sveprisutne i sve popularnije - ne pada im na pamet nestati s modne scene. Ove ravne cipelice, koje neizostavno u kolekcijama high street brendova gledamo već nekoliko sezona, prisutne su i u najnovijim kolekcijama obuće, a Zara ima neke od najboljih modela. I stvarno raskošnu ponudu najraznovrsnijih modela.

Moda 5 trendova cipela koje će (za)vladati ove godine: od čizama iznad koljena do zlatnih potpetica

Balerinke su, uz mokasinke, model na koji uvijek možemo računati da će donijeti dašak elegancije outfitu, svojim većinom jednostavnim dizajnom koji iz sezone u sezonu dobiva dodatne više ili manje upečatljive ukrase i mijenja materijale, ali uvijek ostaje prilično svestran i prilagodljiv modnim kombinacijama. 

U Zarinoj novoj kolekciji, naglasak je većinom stavljen na teksturu materijala te jednostavnost dizajna pa su tu odlični minimalistički kožni modeli, u neutralnim bojama i s decentnim metalnim ukrasima, zatim zanimljivi modeli u trendy dizajnu od štrasa, mrežastog materijala ili ukrašeni svjetlucavim kamenčićima, trendovi koje su započeli modeli dizajnerskih Alaïa balerinki.

Također, među novim modelima koji će zasigurno biti neki od najtraženijih s dolaskom proljeća su i oni s upečatljivim dodatkom prednjeg dijela s V izrezom, što također modelu daje elegantniji izgled te ih izdvaja od klasičnih silueta.

Kožne balerinke

Teksturirane balerinke sa štrasom, kamenčićima ili umjetnim krznom 

Baršunaste balerinke

Balerinke s V izrezom na prednjem dijelu

Moda Mango cipele samo jedan remenčić razlikuje od Miu Miu slingback modela: koje su ljepše?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr