Zara donosi jedan od najvećih trendova – cipele inspirirane životinjskim krznom!

zara
Vidi originalni članak
  • Prijelazno razdoblje još uvijek mami gola stopala
  • Ponuda iz Zare osvojila nas je svojim animalnim printom
  • Klasične mokasine i natikače dolaze s potpunim pomakom

Toplo, hladno, toplo, hladno – igra vremena koje se poigrava s nama i našim modnim kombinacijama. Dolaskom kraja ljeta, temperature nas mogu zavarati i prevariti i nerijetko se nalazimo u situaciji da nismo sigurni što odjenuti. Lagane hlače i suknje u kombinaciji s majicom ili bluzom uvijek su dobra opcija, za svaki slučaj i sako koji lako možemo ogrnuti na ramena, ali što s obućom?

Zara (399,90 kn)

Za takve situacije pronašli smo idealne modele iz Zare po cijeni od 399,90 kuna! Modeli koji ne smo da su potpuno u trendu, već garantirano privlače poglede! U pitanju su klasične mokasine, ali i verzija natikača koje zadržavaju svoj primarni oblik, ali njihov uzorak i materijal ne mogu ostati nezamijećeni.

Moda Kožne jakne idealne su za prijelazne dane, pronašli smo najljepše!

U pitanju su modeli mokasina izrađeni od kože, a posebnost čini „dlakavi“ životinjski uzorak! Klasičan model dolazi ukrašen s umjetnim krznom ukrašenim prepoznatljivim pjegama leoparda, a dodatan akcent je na prednjem dijelu koji krasi metalna kopča. Drugi model su također klasične mokasine, ali u verziji natikača. Njihova posebnost je što dolaze s motivom zebre, a crno bijela kombinacija boja olakšava svaku kombinaciju.

Ravne mokasine idealne su za svakodnevne prilike, poslovne obaveze i druženja, a najbolje je ostaviti ih kao noseći komad i kombinirati sa suptilnijim ostatkom garderobe.

Ravne hlače na crtu, elegantna viskozna košulja i kožna torba sjajno izgledaju uz ove cipele. Naravno, odlične su i za casual kombinacije uz traperice skinny ili mom kroja, a efektno će izgledati usklađene s hoodie širokom majicom i malom torbicom! Životinjsko carstvo se vratilo na asfalt grada i nikada nije izgledao više chic!

Moda So hot! Tri modela torbica bez kojih nećemo moći zamisliti jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr