Zaludila je Francuskinje, ali i Hrvatice: pogledaj kako one nose žutu boju ovog ljeta

Pixsell/Ivo Čagalj
Vidi originalni članak
  • Francuskinje su ovog ljeta isfurale žutu boju, no na nju nisu ravnodušne ni naše žene
  • Snimili smo 5 sasvim različitih stajlinga na ulicama Zagreba i Splita
  • Ovdje je i izbor najljepših žutih komada iz naših trgovina

Nedavno smo pisali kako su Francuskinje, žene s najviše stila, ovog ljeta posebno slabe na žutu boju. Ovu boju koju povezujemo s vedrinom ljetnog sunca ne viđamo na mnogo odjevnih komada osim ljeti, a čak ni tada ne nosi je mnogo žena. Bezrazložno, jer jarka žuta unosi svježinu u naš izgled, a ako ti je ona previše, odaberi nešto blijedo žutih tonova koji odišu elegancijom. Ne treba ni spominjati kako žuta lijepo pristaje uz preplanuli ten i naglašava ga.

BEAUTY Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno

 

Kako bilo, naše prolaznice instinktivno je nose, dokazujući kako su Francuskinjama za petama. Pogledaj pet kombinacija s ovom predivnom i živom bojom s ulica naših gradova...

1. Lepršavu žutu haljinu od šifona, punu volana koja ističe ramena, prekrasan ženski atribut, ova je Splićanka spojila s jednostavnim Superdry natikačama. Usput, ovakve plastične "šlapice" totalni su trend ovog ljeta.

S lijeva na desno: haljina (Mango, 239,90kn); torbica (Mango, 129,90kn); hlače(Mango 129,90kn); bluza(Zara, 229,90kn)

2. Ova dama odlučila je odjenuti žuto od glave do pete - i odlično joj stoji. Odabrala je žuti kombinezon od lana, a outfit dopunila izvrsnim dodacima od smeđe kože, pletenim remenom, ruksakom i sandalama s ravnim potplatom.

S lijeva na desno: haljina (H&M, 83,00kn); badić (H&M, 188,00kn); haljina (Mango, 249,90kn); mini haljina (Zara, 299,90kn)

3. Jednostavna žuta haljinica koja se veže konopcem oko struka dobar je izbor i za plažu i za neobaveznu šetnju gradom - u njoj ti sigurno neće biti vruće...

S lijeva na desno: kombinezon (H&M, 188,00kn); natikače (Reserved, 59,90kn); haljina (H&M, 452,00kn); torba (Reserved, 69,90kn)

4. Ovdje se pazilo na svaki detalj, a bijela košulja jedini je komad koji nije žute boje. Uz žute hlače ide žuta torbica, a ne možemo da ne pohvalimo vrlo originalne sandale. Naravno žute. U toj je boji čak i najlonska torba za kupovinu. I jedna narukvica.

Ulična moda Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine

5. I zlatna je još jedna nijansa žute, ali s daškom luksuza, a ne treba zanemariti ni da je to boja pobjednika. Zlatnom satenskom haljinom ovjenčala se ova lijepa djevojka. Kao protutežu raskošnoj boji odabrala je torbicu od slame i jednostavne sandale.

Posjeti Miss7.24sata.hr