Zagrepčanke ove zime obožavaju jedan modni dodatak, pronašli smo nekoliko modela u dućanima

Pixsell/Owen Humphreys
Vidi originalni članak
  • Kape su dodatak bez kojih zimi ne možemo, a mogu podići svaku kombinaciju 
  • Jedan model izgleda posebno šarmantno i jednostavno te daje dozu pariškog chica je beretka 
  • Crvena beretka je posebno popularna ove zime, a za nju su se odlučile i poznate dame poput Olje Vori i Natalije Đorđević

Mnoge od nas jedva su dočekale zimu da izvade iz ormara svoje omiljene zimske modne dodatke kao što su kape, šalovi i rukavice. Rijetko koji stajling možemo zamisliti bez njih, a svakom daju poseban šarm i čine ga atraktivnijim. Iz tog razloga se i ove godine beretka zadržala prvo mjesto. I to u crvenoj boji. 

Moda Tajice: modni trend se vratio na velika vrata, ali jedno pravilo moraš poštovati kad ih nosiš

Ovih dana, u centru Zagreba, nismo mogli ne primijetiti uvijek dotjeranu Olju Vori. Olja se odlučila za crvenu beretku koju je kombinirala s lakiranom crnom puf jaknom i lakiranim dodacima te pepita uzorkom. Ovom kombinacijom, Olja je pokazala kako ova kapa može izgledati odlično i s jaknom koja naginje sportskom stilu. 

Istog dana kao Olja, špicom je prošetala i glumica Natalija Đorđević koja se odlučila za isti model kape. Natalija se odlučila za ležerniju kombinaciju kojoj je dodala notu šarma crvenom beretkom i zelenom bundom. 

Slavni i moda Maja Šuput svoju je kombinaciju začinila modnim dodatkom koji želimo sve pa smo pronašli slične modele u našim trgovinama

No, za crvenu beretku se nisu samo odlučile ove dvije poznate Hrvatice. Zgodna brineta je crvenu beretku kombinirala uz all black outfit kojem je još dodala i crvenu torbu te nam je pokazala kako odlično pristaje i uz klasični kaput.

Kao što smo iz prethodnih kombinacija mogli vidjeti, ovaj model kape je zaista zahvalan i pristaje uz svaki stil. Također pristaje i svakom obliku kape, a možeš je namjestiti na nekoliko načina tako da ne mora uvijek izgledati isto. Kako bi i ti obogatila svoj ormar ovim modelom, ali i osvježila svoje stajlinge, donosimo ti nekoliko modela koje možeš kupiti po povoljnim cijenama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr