Zaboravi na široku i tamnu odjeću! Ovih 10 modnih trendova puno više odgovara ženama s raskošnim oblinama

Instagram
Vidi originalni članak
  • Vrijeme je da raskrinkamo još jedan mit! Izgledi s modne piste ne stoje uvijek dobro samo vrlo vitkim ženama
  • Pred tobom je deset modnih trendova koji bolje stoje upravo ženama s oblinama, a od kojih mnoge od njih neopravdano zaziru
  • Slojevito odijevanje, uske haljine, volani, naglašeni remeni... zaviri na našu listu modnih trendova i pronađi onaj u kojem ćeš zabljesnuti

Uvriježeno je pravilo da ženama s oblinama dobro stoji jednostavna, jednobojna (najčešće crna) i široka odjeća. To uopće nije istina! Dapače, puno je modnih trendova koje bolje stoje ženama s oblinama, nego onima s modnih pista… 

Moda Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama

1. Slojevito odijevanje 

Osobito u prijelaznom razdoblju, slojevitost je naš modni BFF. U takozvanom „izgledu luka“ se nekoliko odjevnih komada slojevito slaže jedan na drugoga igrajući se različitim duljinama. To je super praktično kada su temperature vani „neodlučne“. Međutim, ova metoda nije idealna za svaku od nas. Niske žene, koje su također vrlo sitne, mogu se brzo utopiti u ovoj varijanti stajlinga. S druge strane, s nekoliko oblina ovaj izgled postaje doista lijep. 

2. Jednobojni izgled

Jedna boja od glave do pete? Da! Jednobojni (monokromatski) izgled sada je popularniji nego što je ikada bio i savršeno je rješenje za one dane kad imaš osjećaj kao da nemaš više što obući. Sjajno je da to odgovara svakoj ženi, ali bujnije imaju veliku prednost: njihove obline čine jednoličan izgled mnogo uzbudljivijim. 

Muškarci koji imaju puniju partnericu su sretniji, tvrdi istraživanje. Evo i argumenata

3. Haljina na preklop

Kad smo već kod pješčanog sata: haljine na preklop spadaju najkasnije od prošle godine među apsolutne IT komade i od 2020. ne smiju nedostajati u našim ormarima. Sjajna stvar kod haljina na preklop: savršeno laskaju ženskim oblinama! S jedne strane, jer se usredotočuju na uski struk, a s druge strane, jer V-izrezom dočaravaju pravi dekolte iz snova. Ukratko: volimo ih! Dakle, ako si blagoslovljena oblinama, u haljini na preklop imaš ludu figuru!

4. Plisirane suknje

Ovaj je trend definitivno došao kako bi ostao i već je dulje vrijeme sastavni dio naše garderobe. Ipak, žene s oblinama se još uvijek rijetko usude nositi plisirane suknje. A to je potpuno pogrešno! Lijepe suknje izgledaju ultraženstveno i protežu figuru zahvaljujući sofisticiranoj tehnici nabora. Bilo kao klasična midi suknja ili u mini verziji: plisirane suknje definitivno bi trebale biti među onim što moraš imati 2021. godine u ormaru. 

Moda Najvažnije modno pravilo koje punije djevojke svakako moraju ignorirati

5. Statement remen 

Trend statement remena je kao stvoren za bujne žene. Zašto? Vrlo jednostavno: na osobito lijep način otkriva obline omatanjem oko struka te dočaravanjem sjajne siluete pješčanog sata. Takav remen možeš pronaći svugdje u uzbudljivim bojama i s posebnim kopčama - ne postoji lakši način za podizanje stila na sljedeću razinu.

6. Volančići

Bilo na rukavima ili izrezu: volimo volančiće, a osobito u proljeće i ljeto ne možemo se zasititi slatkih volančića. Ali, ako sada misliš da su ti slatki ukrasi glomazni i stoga zabranjeni za žene s oblinama, nisi u pravu. Na pravim mjestima u trenu postave naše proporcije u središte pažnje. 

3 modne zamke u koje bi niže žene trebale izbjeći - jer oduzet će im još nekoliko centimetara

7. Pencil suknje

Žene koje su blagoslovljene oblinama ovdje imaju očitu prednost u stilu: pencil suknje puno bolje izgledaju kod žena s okruglim stražnjicama nego kod žena s malim stražnjicama i bokovima. Visoki kroj naglašava struk, a silueta dobiva pravi poticaj u smislu ženstvenosti. Pencil suknje moraju biti jako uske, uostalom, apsolutno nema razloga skrivati svoje tijelo - naprotiv!

8. Marlene hlače

Marlene hlače laskaju figuri. Visoko krojene hlače skreću pozornost na liniju struka i naše lijepe bokove. Široki rez, s druge strane, čini da nam noge izgledaju nekoliko centimetara duže. Marlene hlače su također savršena - i moderna - alternativa trapericama.

Hlače koje super pristaju svakoj figuri – pronašli smo divne modele u novim kolekcijama

9. Strukirane haljine

To više nije tajna, ali ne može se dovoljno često ponoviti: strukirane suknje i haljine koje se koncentriraju na najuži dio našeg tijela, struk, jednostavno izgledaju vruće i seksi na ženama s oblinama. Seksi silueta pješčanog sata savršeno je naglašena, kao i naša ženstvenost. Treba, naime, prikazati i slaviti velike obline, a ni u kojem slučaju ih skrivati.

10. Wow dekolte

Bilo da si supermršava ili superzaobljena - moto je: naglasi svoje prednosti! A ženama s oblinama imaju toga zaista dosta. Dakle, umjesto da se skrivamo pod širokom odjećom, trebale bismo pokazati što imamo za ponuditi. Bluze, topići i košulje s dubokim V-izrezom, na primjer, savršeni su za isticanje dekoltea i malo igre s njegovim čarima.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr