Za sinoćnje događanja tri poznate dame odabrale su odijelo, koja kombinacija ti je najbolja?

Matija Habljak/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Odijelo je nekoć bilo rezervirano za dnevne i poslovne kombinacije, no posljednjih godina sve je češći izbor za večernje izlaske i svečane prigodne
  • Da je tako znaju i tri poznate Hrvatice - pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumica Nadia Cvitanović te voditeljica Jelena Lešić
  • Svaka od njih kombinirala je odijelo na sebi svojstven način i u tome su uspjele, koja ga je po tebi najbolje ''isfurala''?

Prije nekoliko godina odijela su preplavila dućane i postale neizostavan komad svakog ormara. Jednobojna ili s uzorkom, mnogima su upravo ona postala jedan od dražih komada. Taj trend nije zaobišao ni poznate Hrvatice koje od tada imamo sve češće priliku vidjeti upravo u odijelima. Iako može djelovati strogo i poslovno, ono je zapravo komad u kojem možeš izgledati i seksi i ležerno.  

Modni trend Luksuz na nogama: slavne Hrvatice obožavaju ove Pradine čizme od gotovo 10 tisuća kuna

Na sinoćnjem događanju čak tri poznate Hrvatice pojavile su se u odijelima, no svaka ga je prilagodila svom stilu. Pjevačicu i voditeljicu Renatu Končić Mineu navikli smo gledati u haljinama pa nas je njezina kombinacija oduševila. Minea je odabrala crveno odijelo koje ju je osvježilo, a kombinirala ga je uz bijele tenisice s crvenim detaljima te bijelu majicu s natpisom. Ispod odijela se nazirala i mala zlatna torbica preko tijela koja je ovoj ležernoj kombinaciji dala dozu svečanog. Minea je i podigla kosu, a nekoliko valovitih pramenova padalo joj je lagano na lice. Moramo priznati da je nas oduševila. 

Voditeljica Jelena Lešić ovog se puta odlučila za all white kombinaciju. Klasično bijelo odijelo ovog puta je imalo sitne ljuskice koje su se presijavale te dva gumba u obliku bisera, ali u srebrnoj boji. Uz odijelo, Jelena je kombinirala srebrne salonke te bijelu torbicu sa zlatnim lance.

I plavokosa glumica Nadia Cvitanović odlučila se za odijelo. Njezin odabir je bilo odijelo sa sitnim uzorkom koje na tren djeluje zlatno, a na tren kao da se radi o smeđem odijelu s bijelim detaljima. Jednostavan outfit Nadia je zaokružila klasičnim crnim salonkama u špic te mini clutch torbicom u boji konjaka na kojoj možemo vidjeti krokodilski uzorak koji je veliki hit ove sezone. 

 

Koja je dama po tebi imala najbolji outfit?

 

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr