Vrijeme je za topiće i ljetne haljine! Pronašle smo najbolje i pouzdane grudnjake bez naramenica

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Topiće spuštenih ramena, otvorena leđa i haljinice koje se vežu oko vrata u ljetnim danima obožavaš, ali nikako ne možeš pronaći savršen grudnjak koji se neće vidjeti?
  • Grudnjaci bez naramenica za takve su nam kombinacije najbolji prijatelji, a mi smo izdvojile modele od 70 do 320 kuna
  • U bijeloj, crnoj ili bež boji, romantičnoj ružičastoj ili vatrenoj crvenoj, prijanjajući i bandage modeli - pronašle smo ih sve

Napokon je stiglo vrijeme za kratke topiće i modele bez rukava i naramenica, a to znači da su nam za njih potrebni i odgovarajući grudnjaci. Na modele majica s otvorenim leđima, lađa izreza ili neobičnim krojem potrebni su nam grudnjaci bez naramenica jer nema ništa gore nego na topiću bez rukava vidjeti naramenice grudnjaka!

Push-up grudnjaci ili pak oni prijanjajući na koje bezbrižno možemo odjenuti baš svaki komad odjeće poput onih s potpuno otvorenim leđima ili pak modele sa spuštenim ramenima, ljeti su naši najbolji prijatelji.

Osobito su potrebni za sve svečanosti koje su u tijeku, od maturalnih, svadbi i kršenja, i za koje ćemo nerijetko odabrati haljine s otvorenim leđima ili pak topiće bez naramenica.

Zato smo pregledale niz trgovina i pronašle hrpu modela grudnjaka bez naramenica.

MITOVI 7 najvećih mitova o grudnjaku

Međutim, ako si skeptična prema modelima bez naramenica, pronašle smo video koji bi ti mogao koristiti.

Vrijeme je da ovog ljeta više pokazujemo svoj preplanuli ten i nosimo topiće i haljinice bez rukava. Ako se odlučiš na modele u bijeloj boji, odabrale smo i nekoliko odgovarajućih grudnjaka. 

Čipkasti ili od materijala koji se ispod odjeće ne nazire, ovi modeli imaju i svoju posebnost. Njihove se naramenice skidaju pa ih svakako možeš odjenuti na modele bez rukava, ali se jednako tako po potrebi mogu i vratiti. Praktično, zar ne?

S lijeva na desno: Oysho (149,90 kn), Intimissimi (230 kn), H&M (130 kn)

Ako su ti potrebni modeli u crnoj boji, pronašle smo i njih. Čipka ili bez te naramenice koje se skidaju, ovi modeli ne trebaju biti rezervirani samo za majice bez rukava.

S lijeva na desno: Intimissimi (320 kn), Lisca (285 kn),  Yamamay (199 kn)

Nude modeli uvijek su nam potrebni pa smo pronašle i njih. 

LIFESTYLE Na 4 načina možemo zakopčati grudnjak. Koji je tvoj? I ima li to kakvo značenje?

Obožavamo modele s čipkom, ali ponekad su nam potrebni baš oni koji se ispod uskih majica uopće neće vidjeti. I ponovo smo naišle na modele čije se naramenice lako skidaju i ponovo stavljaju.

S lijeva na desno: Lisca (269 kn), H&M (150 kn), Intimissimi (320 kn)

Ako si pak zamislila nešto romantičniju verziju ovakvih grudnjaka, pretražile smo i tu ponudu. Popularna mint boja, vatrena crvena ili pak romantična ružičasta, i to uz obavezne čipkaste detalje naši su najdraži modeli.

S lijeva na desno: Palmers (239 kn), H&M (75 kn), Yamamay (189 kn)

Možda nisi ljubiteljica košarica ili pak ne voliš sportske grudnjake pa tražiš alternativu, jednostavni bandage grudnjaci mogli bi biti tvoj pravi izbor. Boja kože ili crna, pronašle smo nekoliko modela među kojima možeš pronaći i onaj s naramenicama koje se mogu i skinuti.

S lijeva na desno: H&M (75 kn), Intimissimi (250 kn), Yamamay (70 kn)

Ljetna noć, šetnja uz more ili pak vjenčanje tvoje najbolje prijateljice - haljina s otvorenim leđima zvuči idealno. Međutim, na nju ne možeš odabrati ovakve modele pa smo zato pronašle nekoliko prijanjajućih grudnjaka.

VS FANTASY Pogledaj kako izgleda grudnjak od milijun dolara

Bez naramenica i trake koja prelazi preko leđa, ovi grudnjaci poslužit će ti u svim prilikama u kojima želiš pokazati preplanula leđa u potpunosti. Ovisno o modelu, koristiti možeš one koji se stežu u sredini ili pak one sa silikonskim nastavcima koji će se priviti uz tvoju kožu i držati "sve na mjestu".

S lijeva na desno: Oysho (199,90 kn), Aerie (212 kn), Intimissimi (255 kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr