Vjenčanje u Bijeloj kući: Unuka Joea Bidena zablistala u vjenčanici slavnog dizajnera koja jako podsjeća na onu Grace Kelly

Profimedia / @salmahayek Instagram Naomi Biden nosila je vjenčanicu ralpha Laurena
Vidi originalni članak
  • Jučer je u Bijeloj kući održano vjenčanje
  • Udala se unuka američkog predsjednika Joea Bidena, Naomi Biden
  • Mladenka je izabrala vjenčanicu Ralpha Laurena

Naomi Biden, unuka američkog predsjednika, imala je jučer ujutro prekrasno vjenčanje na livadi pred Bijelom kućom uz 250 gostiju. Naomi je najstarija unuka Joea Bidena, a udala se za Petera Niela. “Bio je užitak gledati kako Naomi raste, otkriva tko je ona i stvara put za divan život", rekli su predsjednik i Prva dama, Jill: “Ispunjeni smo ponosom na nju i njezin izbor supruga i čast nam je da se on pridružio našoj obitelji. Želimo im puno godina smijeha i ljubavi koja raste sa svakom godinom".  

Moda Filia kolekcija: baš nam se svidjela vjenčanica koja podsjeća na ikoničnu haljinu Marilyn Monroe

Mladenka je nosila vjenčanicu u stilu one koju je imala Grace Kelly, a potpisuje je dizajner Ralph Lauren. Izbor dizajnera ne iznenađuje, Naomi je također njegovu kreaciju nosila na inauguraciju svog djeda, a bila je i na njegovoj reviji prošlog ožujka u društvu svoje sestre Finnegan.
Vjenčanje, ali i sva događanja koja su mu uslijedila, isplanirao je Bryan Rafanelli iz Rafanelli Eventsa koji se smatra jednim od najboljih organizatora na svijetu. Upravo on je nadgledao vjenčanje Chelsea Clinton 2010. i producirao velik broj evenata u  Bijeloj kući, uključujući državničke večere te blagdanska primanja. 

Vjenčanja u Bijeloj kući su rijetka, ovo je tek 19., a pozivnice koje su poslane uzvanicima krasio je predsjednički pečat uz tekst: "Predsjednik i dr. Biden imaju čast pozvati vas na vjenčanje svoje unuke".
Mladoženja je za svoju mladu pripremio poseban vjenčani prsten - uklopio je prsten svoje bake u onaj koji je darovao Naomi jer je želio da se tradicija njegove obitelji prenosi dalje. 

Vjenčanje je započelo večerom u petak navečer, a mladenka je nosila kreaciju Danielle Frankel s topom i odijelom s hlačama od satena. Nakon obreda vjenčanja pred Bijelom kućom, uslijedio je ručak za obitelji, a proslava je održana u državnoj blagovaonici Bijele kuće.  

 

Posjeti Miss7.24sata.hr