Stars

Čarobno! Ovo je druga, skrivana vjenčanica Grace Kelly!

I danas je zovemo jednom od najbolje odjevenih žena svih vremena, a njezina vjenčanica je doista povijesni primjer modne raskoši. Ipak, odnedavno je javnosti poznata još jedna - druga vjenčanica princeze Grace od Monaka

Dizajnerica Helen Rose zaslužna je za famu koju je izazvala predivna vjenčanica Grace Kelly iz travnja 1956. godine. Cijeli svijet je sa zanimanjem pratio ceremoniju koja se održala u monegaškoj katedrali Svetog Nikole kada je glumica nosila bijelu vjenčanicu naglašenog struka, dugih rukava i raskošnog oglavlja koje je pridržavalo veo.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Princ Rainier III. svoju je dragu ipak vidio prije crkvenog vjenčanja i to u vijećnici jedan dan ranije. Kelly je blistala u dosad neotkrivenom vjenčanom izdanju - kompletu svijetloružičaste boje s debelo izvezenim brokatom i čipkom. U stilu prave ikone, Grace Kelly je senzacionalnu bijelu vjenčanicu čuvala za crkveni obred, ali moramo priznati da je i ovaj odjevni komad izgledao fascinantno.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit Gornji dio je činila ružičasta bluza s "petar pan" ovratnikom, okruglim gumbima i zaobljenim krajevima. Donji dio vjenčanice, suknja A kroja stvorila je savršeno skladnu siluetu. Asesoar je bio pripadajući: kratke rukavice, puderaste cipele i suptilno oglavlje - rajf od satenske vrpce. Dojam cijelom outfitu zaokružio je tamnocrveni ruž na usnama lijepe Grace Kelly. I sve ovo je bilo s potpisom spomenute Helen Rose. No, u ovom skromnijem izdanju predivna glumica nije dugo ostala. Iste te večeri preodjenula se u vrlo raskošnu Lanvin haljinu koju je ukrasila minimalističkom tijarom te ogrlicom od dijamanata i rubina. Doista, mladenka za pamćenje!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0