Vjenčanja i krštenja su počela - zato donosimo izbor svečanih haljina i to do 350 kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Kaže se da sve što odgodimo nas kad-tad stigne, no ovoga puta na red su došle i sve odgođene proslave i događanja
  • Moramo priznati kako nas realizacija ovog tipa odgoda itekako raduje, a ako si i ti u potrazi za novom svečanom haljinom na pravom si mjestu
  • Donosimo ti pregled najatraktivnijih modela svečanih haljina iz aktualne ponude čija cijena ne prelazi 350 kuna

Ljeto pred vratim i ukidanje preventivnih mjera postavljenih radi sprječavanja širenja korona virusa znači samo jedno - događanja se vraćaju u grad! Osim koncerata i festivala na otvorenom, mnoge od nas će se ovoga ljeta zaputiti i na privatne proslave poput vjenčanja i krštenja koje su bila odgođene zbog pandemije. Ako si u potrazi za svečanom haljinom mi ti donosimo izbor onih koje u aktualnoj ponudi high street brendova možeš pronaći po cijeni do 350 kuna. Naravno, kupnja nove haljine ne mora biti uvjetovana prigodom već jednostavno možeš samu sebe razveseliti novim primjerkom ovoga mnogima omiljenog odjevnog komada.

Modni odabiri Wow! Orsay je u svoju novu kolekciju uključio i vjenčanice, a jako su povoljne cijene!

1. Omiljeni klasik

Na samom početku naše liste tu je apsolutna prvakinja kada je elegancija u pitanju - mala crna haljina. Ove sezone posebno su moderni asimetrični modeli midi dužine s tankim naramenicama. Tako jednostavno, a tako efektno.

Primjeri: Zara (139,90 kuna), Mohito (279 kuna), Zara (279,90 kuna)

2. Odmjerena ženstvenost

Uz crnu, mnoge žene pri odabiru haljina za svečane prigode posežu za onima u svijetloj ružičastoj nijansi. Haljine izvedene u ovoj boji odišu odmjerenom ženstvenošću. A što se modela tiče, aktualna ponuda je uistinu raznovrsna pa možeš birati između jednostavnih asimetričnih krojeva, modela s naglašenim rukavima ili onih koji su ukrašeni romantičnom čipkom.

Primjeri: Mohito (329 kuna), H&M (oko 300 kuna) , Reserved (229,90 kuna)

Novi modeli Ova tri modela natikača s visokom potpeticom veliki su trend za nadolazeće ljeto

3. Vatrene noći

Ma tko kaže da je crvena boja rezervirana samo za Božić ili Valentinovo! Nadolazeće vruće ljetne večeri dodatno rasplamsaj atraktivnom crvenom haljinom. Među modelima u ovoj boji posebno se ističu oni jednostavnog uskog kroja koje su u gornjem dijelu razigrani volanima. 

Primjeri: Mango (299,90 kuna), Reserved (299,90 kuna), Sinsay (149,90 kuna)

Moda Ovo je 5 najboljih styling savjeta za žene koje su napunile 40 godina

4. Okupane suncem

Ako si u potrazi za romantičnom haljinom odluči se na onu u žutim nijansama. Osim što će se sjajno isticati na preplanuloj puti, podarit će ti i dozu suptilne elegancije. Posebno su bajkoviti modeli ukrašeni florealnim motivom i volanima.

Primjeri: C&A (oko 300 kuna), Bershka (249,90 kuna), Reserved (229,90 kuna)

5. Spremne za bal

Ljubiteljice dugih haljina također mogu u aktualnoj ponudi pronaći primjerke koji će ih oduševiti na prvi pogled. Našu su pažnju privukli naizgled jednostavni pastelni modeli ukrašeni tilom i svjetlucavim detaljima. U ovim haljinama nam se tako lako zamisliti kako plešemo cijelu noć.

Primjeri: Cropp (219 kuna), Zara (229,90 kuna), Sinsay (259,90 kuna)

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr