Veliki povratak trapera! Od haljina, preko suknji, sve do kombinezona, donosimo sjajne primjerke

Instagam
Vidi originalni članak
  • Ako je suditi prema aktualnoj ponudi vodećih dućana ulične mode, proljeće pred nama proći će u znaku trapera
  • I dok traperice i traper jakne ubrajamo u modne klasike, u žižu zbivanja stupili su i komadi poput traper haljina i suknji
  • Za tebe smo izdvojile najzanimljivije primjerke, a već u startu priznajemo kako su nas posebno oduševili traper kombinezoni

Traper se vratio! Sudeći prema aktualnim kolekcijama vodećih high street brendova proljeće pred nama će proći upravo u znaku ovog materijala. I ne, ne mislimo samo na jakne i hlače! Ove godine i modni dodatci su osvanuli u traper izdanju. Nova mini kolekcija turskog brenda Mango nam je pokazala kako u traper verziji izgledaju i predmeti poput šešira, torbi, ali i sandala.

1. Modni dodaci od trapera

Primjeri: sve Mango, šešir (129,90 kuna), torba (349,90 kuna), sandale (249,90 kuna)

Moda Kupujemo li stvari s ASOS-a koje je netko prije nas vratio? Evo što se događa kad vratiš robu s ASOS-a

I dok traperice, kao i traper jakne, ubrajamo u modne klasike, našu pažnju ovoga puta su privukli preostali odjevni predmeti izvedeni upravo od trapera. Od haljina, preko suknji i košulja, pa sve do kombinezona, za tebe smo iz aktualne ponude izdvojili najzanimljivije primjerke.

2. I haljine od denima su super!

Primjeri: Reserved (299,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Mohito (329,00 kuna)

Uz malu crnu, u ormaru je sjajno imati i jednu traper haljinu! Riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i proljetne garderobe. Naravno, njezina prigodnost prvenstveno ovisi o kroju koji ćeš odabrati, a sjajna je vijest kako aktualna ponuda vrvi različitim modelima. Naš favorit je haljina koja seže do koljena, a koju krasi dekorativni remen i dugi rukavi jer su smatramo izvrsnom investicijom za prijelazno razdoblje.

3. Vječni komad: traper suknja

Primjeri. Mohito (199,00 kuna), H&M (oko 228 kuna), Reserved (179,90 kuna)

Još jedan vrlo zahvalan komad za kombiniranje je i traper suknja. Trenutačno su iznimno popularni pencil modeli koji sežu tik ispod koljena. Hoćeš li odabrati cjeloviti model ili onaj kojeg krasi atraktivan prorez s prednje strane, ovisi isključivo o tvom modnom ukusu. P.S. Proljeće je pred vratima, a mi jedva čekamo nositi ovaj obožavani model suknji.

Moda Pomalo je iznenađenje, ali izgleda da će ovo biti trend boja za proljeće 2021.

4. Traper košulja nije više kaubojski komad

Primjeri: Orsay (199,90 kuna), Mango (349,90 kuna), H&M (oko 189 kuna)

Povratak u središte modnih zbivanja doživjele su i traper košulje. Riječ je o komadu koji je u aktualnoj ponudi zastupljen nizom različitih nijansi trapera. Nadalje, osim u strukiranoj verziji lako ga je pronaći i u nešto širem izdanju, kao takozvanu predimenzioniranu traper košulju. One modno najhrabrije smjelo će ih upariti s omiljenim trapericama i kreirati sjajne 'denim on denim' kombinacije.

A doista snažan modni dojam možeš ostaviti ako se odlučiš odjenuti komad koji nas je oborio na prvi pogled - jednodijelni traper kombinezon. Hoće li se on naći i u tvom ormaru?

5. Kombinezon u novoj verziji

Primjeri: Reserved (399,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Mango (449,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr