Ulična moda: ova dama zablistala je u crveno-bijeloj kombinaciji, a posebno se ističe brendirana torbica

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Prošelala je špicom u boji koja grije i u najhladnije dane, a žarko crveni outfit privukao je poglede
  • Cijeli styling složila je u samo dvije boje, crvenoj i bijeloj, sa zlatnim naglascima
  • Posebnu je pozornost privukla skupocjena torbica

Prošle zime trgovine su bile pune odjeće intenzivne crvene boje. Trend je bio pravo, vedro osvježenje, a ovu boju nosimo i dalje. Vladavina žarkih boja općenito ne posustaje, i drago nam je zbog toga. Drago je očito i ovoj dami koja je prošetala špicom u kaputu intenzvne crvene boje i isto takvoj francuskoj kapi.

Moda Oproštaj od minimalizma: Torbe će u 2023. biti sasvim, sasvim drugačije

Cijelu je kombinaciju složila u samo dvije boje, pridodavši crvenoj bijelu, u obliku bijelih hlača, tenisica i torbice. Ispod kaputa proviruje elegantna bluza, šteta što je bolje ne vidimo, izgleda kao stvarno poseban komad sa zlatnom dugmadi i crnim čipkastim obrubom. No, unatoč lijepom kaputu s dvorednim kopčanjem, čini se da je osobit komad ipak torbica...

Riječ je o Bottega Veneta torbici, modelu Cassette, jednom od najhot torbica u ovom trenutku. Karakterizira je intrecciato tehnika tkanja kože, koja je postala zaštitni znak brenda, a pomama za pufastom torbom u nekoliko boja ne posustaje. Originalna torba izrađena je od kože, u unutrašnjosti je obložena tkaninom, ima i zlatnu kopču, kao i zlatni lanac koji služi kao drška te onaj veći za stavljanje torbe preko ramena.

Moda Jelena Rozga voli ovu Bottega Veneta torbicu. Evo koje ju još poznate Hrvatice nose...

Plavokosa prolaznica odabrala je bijelu (točnije "boju krede")  torbicu sa zlatnim lancem, a raspon cijena ovih Bottega Veneta torbica kreće se od jeftinijijih verzija od brušene kože ili torbice s kožnim remenom dok se ova novija, s lancem prodaje se za paprenih skoro 32.00 kuna.

Inače, ne treba u ovom outfitu zanemariti zlatne naglaske, od dugmadi na kaputu do lanca na torbici - fin i elagantan detalj.

Posjeti Miss7.24sata.hr