Ulična moda: brineta sa zagrebačkih ulica isfurala je košulju-haljinu na hrabar način

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Slučajna nam je prolaznica privukla pozornost u casual, ali izazovnom ljetnom izdanju
  • Za svoj je stajling odabrala popularnu košulju-haljinu i začinila ju velikim remenom i efektnim sandalama
  • Pronašli smo tri slična modela iz high street trgovina u kojima i ti možeš zablistati

Košulja-haljina je jedan od najzahvalnijih odjevnih komada koje možeš imati u svojoj garderobi. Istovremeno je udobna i elegantna, a koje je dužine čini veliku razliku u dojmu koji ostavlja. Ako je midi dužine, bez problema je možeš odjenuti i u ured. Ovako kratka je mnogo izazovnija, nije možda baš za posao, ali za šetnju gradom je vrlo ugodna. Dodatna vrijednost - dobro će ti pocrniti noge.  Ova prolaznica odlučila se za ovu drugu varijantu, a sandale povišene potpetice osigurale su joj dozu izazovnosti.

Ovaj kroj haljine inspiriran muškom košuljom uz klasični ovratnik i rukave s manšetama ostavlja mnogo prostora za igru s detaljima. Odlično izgleda i na tenisice i na cipele s potpeticom, a iako je jednako lijepa i kao samostalni komad, može se nadopuniti kakvim upečatljivim remenom ili trakom u struku. To vrlo dobro zna i ova brineta koja je na vrući lipanjski dan privlačila poglede u jednoj takvoj košulji-haljini. Iskombinirala ju je na otvorene sandale s crnim remenčićima i zanimljivim detaljima koje su u prvi plan stavile njezine lijepo oblikovane noge. Struk je naglasila širokim crnim remenom kojeg krasi velika kopča i zbog kojeg joj ova haljina lijepo pada od struka na niže.

Beauty Nanesi ovo prije kreme za sunčanje, efekt će te oduševiti!

Ovu je dnevnu kombinaciju upotpunila povećom torbom u bijelim tonovima, a zaokružila ju decentnim nakitom. Opuštena frizura i nožni prsti u vatrenoj crvenoj boji dali su ovom outfitu dodatnu sexy notu. Ako je i tebe inspirirala za sljedeći ljetni stajling, izdvojili smo par sličnih haljina koje možeš uzeti u obzir. 

Moda Poput grčke božice ova je prolaznica na špici zablistala u bijeloj haljini koja ističe dekolte

Ako više voliš nježne tonove poput bež boje, puderastih nijansi ili haljine bijele boje, mogli bi ti se svidjeti ovi komadi:

S lijeva na desno: ZARA (199,90 kn), RESERVED (179,90 kn), MANGO (169,90 kn)

A jednako atraktivne modele možeš pronaći i u življim bojama kao što su maslinasto zelena, žuta i koraljno crvena.

S lijeva na desno: MANGO (199,90 kn), ZARA (299,90 kn), MANGO (169,90 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr