TV voditeljica ima fantastične hlače, evo gdje ih možeš naći

Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić
Čini se kako su polka točkice veliki hit. Nosimo ih na haljinama, kombinezonima, u kombinaciji točkastog topa i monokromatske suknje, u kombinaciji točkica i gore i dolje. Prvi su izbor i za Uršulu Tolj
Vidi originalni članak

Obožavamo široke ljetne hlače. Nosimo ih u svim kombinacijama boja, ali ove sezone uvjerljivo dominiraju - one s točkicama. Najradije biramo kombinaciju crne podloge i bijelih sitnih točkica, a čini se i da voditeljici Uršuli Tolj, koja se rijetko pojavljuje na javnim događanjima, jednako dobro stoje. Ove crne široke hlače imaju sasvim poseban detalj - pojas u kontrastnim bojama koji je dodatno naglasio struk.

Uršula je ove hlače kombinirala s bijelom majicom kratkih rukava koja se uz simpatičnu poruku nametnula kao logičan izbor. Jer "Ljubav je njezina omiljena boja" kako poručuje natpis na majici. No, voditeljica je crno-bijelom outfitu ipak dodala boje. Odabrala je color block torbicu koja je unijela razigranost u cijeli stajling.

KRATKO I SLATKO Pronađi idealne kratke hlačice prema svojem obliku tijela

S lijeva na desno: Zara, 129 kn; Asos, 350 kn; Topshop, 200 kn

Ove odlične hlače možeš pronaći u raznim high street trgovinama i po sasvim povoljnim cijenama. Mogu se kombinirati uz ravnu obuću poput espadrila ili platnenih tenisica, a odlično će izgledati i u kombinaciji s visokim petama. No u tom slučaju bi trebalo pripaziti. Na ravnu obuću nositi hlače regularne dužine, dok uz pete kombinirati hlače koje su ozbiljno (pre)dugačke kako bi uz štikle cijeloj silueti dale predivan elegantan dojam.

Posjeti Miss7.24sata.hr