Trenirke su glavni modni hit, pogledaj kakve modele biraju poznati Hrvati

miss7/Instagram
Vidi originalni članak
  • Posljednjih mjeseci trenirke su postale glavni komad u našim ormarima
  • Više se ne nose za trening i za po doma već u raznim modnim kombinacijama
  • To znaju i poznati Hrvati pa smo izdvojili modele koje su oni odabrali

Već i ptice na grani znaju da su ovu modnu godinu obilježile trenirke. Ni domaći ni strani celebrityji ne skidaju se iz ovog hit komada, a mnogima su baš oni, uz Instagram, inspiracija kako ih kombinirati

Moda Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge

Uglavnom prevladavaju jednobojni kompleti, a uz njih su popularni i tie-dye modeli. Upravo su ovaj drugi model izabrali stilist Marko Grubnić i influencerica Sonja Kovač. Marko je odabrao kombinaciju plave i bijele boje dok se Sonja odlučila za zemljane nijanse. Ovim outfitima je zajednički i odabir dizajnerske torbice i tenisica u bijeloj boji.

Također, među domaćim poznatim osobama veoma su popularni i jednobojni modeli eko brenda Pangaia, a njihova posebnost je što se radi o održivoj modi, odnosno o modelima od recikliranih materijala. Jednostavan dizajn osvojio je i poduzetnicu Tiju Mamić koja je pokazala svoj bež model, a isti takav ima i Lana Klingor Mihić. Koliko se Lani svidio model dokazuje i to što ga osim u bež nijansi ima i u zelenoj, bijeloj, narančastoj i žutoj boji. Ovaj brend voli i Izabel Kovačić koju smo imali prilike u njihovim komadima vidjeti nekoliko puta.

Modni odabiri Trenirke nisu samo za sport - pogledaj kako ih nositi i izgledati sređeno

I inače uvijek sređenu Nikolinu Ristović sada češće imamo prilike vidjeti u ovom odjevnom komadu, a i Maju Šuput koja održava i poslovne sastanke u ležernom izdanju. I pjevačica Nina Badrić voli trenirke, a preko njih odijeva kaput pa im da sasvim novi izgled. 

S društvenih mreža Nikolinu Ristović rijetko viđamo u ovoj modnoj kombinaciji, no ove je jeseni iznimno popularna

Posjeti Miss7.24sata.hr