Traperice širokih nogavica poželjnije su nego ikad, posebno nam se sviđa ovaj Zarin model

Zara
Vidi originalni članak
  • Traperice marine kroja iz Zare jednostavan su i chic dodatak kolekciji traperica i hlača
  • Izrazito širokih nogavica i visokog struka, lijepo će naglasiti svaku figuru
  • Ovaj svestrani model posebno je dobar za podizanje dnevnih kombinacija

U našoj kolekciji traperica uvijek ima mjesta za novi model, no potraga za parom koji nam savršeno pristaje nije uvijek lagana. Među raznolikom ponudom traperica širokih, ravnih i uskih nogavica, visokog, niskog ili srednjeg struka i drugih modela, sigurno se nalazi i onaj par traperica koji će nam pristajati kao da je krojen za nas.

Ako još uvijek nisi pronašla takav model ili jednostavno želiš isprobati neki novi, iz Zarine kolekcije izdvajamo 'marine jeans', odnosno traperice visokog struka i jako širokih nogavica koje većinom sežu do gležnja. 

Ovaj model mogao bi biti odličan i jako trendi dodatak svakoj kolekciji traperica, a njihov kroj i silueta svakako će trajati dulje od jedne sezone. Marine traperice mogu se nositi u casual lookovima uz tenisice, no odlično će izgledati i uz cipele na visoku petu, koje će im dati dozu elegancije. 

Moda Zarin body metalik boje smatramo it komadom za partyje - genijalno izgleda na traperice i štikle

Iako su trenutno vrlo popularan komad koji obožavaju i influencerice, marine traperice zapravo su investicija u klasičan traper komad koji lijepo pristaje svakom tipu tijela te je lagan za kombiniranje. 

Marine traperice iz Zarine kolekcije dolaze u klasičnim plavim nijansama, neke i s dodatkom malih džepova s prednje strane, no i u drugim nijansama boja, poput sive, bež i crne, koje mogu biti odlična alternativa plavom traperu.  

Moda 12 najljepših dugih kaputa sa Zarinog sniženja: crni, u bež nijansama, jarkih boja...

Posjeti Miss7.24sata.hr