Traper cipele i dalje su u trendu – nove kolekcije prepune se denim sandala, natikača i čizama

Instagram @hannahjamieson Foto: Instagram @hannahjamieson. traper cipele
Vidi originalni članak
  • Traper košulja, jakna ili dobar model traperica neizostavan su dio garderobe, no ovaj svestrani materijal već nekoliko sezona viđamo i na cipelama i modnim dodacima
  • Osim traper torbica, high street brendovi u najnovijim su kolekcijama predstavili i traper cipele
  • Ravne i s potpeticom, čizme ili sandale s remenčićima, traper cipele preplavile su high street kolekcije, a mi smo izdvojile najljepše!

Traper na traper look mnogima je omiljen neovisno o sezoni te ga se može interpretirati na bezbroj načina, a osim odjevnih komada, posljednjih nekoliko sezona imamo i mogućnost uklapanja i traper cipela i modnih dodataka u naše outfite. 

Tu nam priliku ponovno daju omiljeni high street brendovi u svojim novim kolekcijama obuće, sa sandalama, čizmama, balerinkama i cipelama s visokim potpeticama u raznim bojama trapera, od klasičnih nijansi plave, do crne i bijele pa čak I ružičaste!

Cool efekt koji pruža traper u trenu će podići kombinaciju jer i najjednostavniji model obuće, poput balerinki pretvara u upečatljiv par cipela.

Moda Srebrni ili zlatni? Ne možemo se odlučiti koji nam je metalik traper komplet iz Pull&Beara bolji!

Osim traper na traper (na traper) looka, cipele od ovog bezvremenskog materijala odlično će se uklopiti i u druge stylinge, sa ženstvenijim modelima haljina ili pak hlačama širokih nogavica i slatkim topićem!

U nastavku smo izdvojile nekoliko različitih modela traper cipela iz trenutnih high street kolekcija.

Traper sandale s potpeticom

Traper visoke i niske čizme

Ravne traper cipele

Traper cipele s otvorenom petom

Moda Ovo je trenutno najpoželjniji model traperica jer je udoban i odlično stoji apsolutno svima

Posjeti Miss7.24sata.hr