Moda
Pull&Bear metalik traper

Srebrni ili zlatni? Ne možemo se odlučiti koji nam je metalik traper komplet iz Pull&Beara bolji!

  • Pull&Bear u novoj je kolekciji posebnijim komadima spojio dva velika ovogodišnja trenda – traper i metalik
  • Korzet top i maksi suknja dolaze u efektnom kompletu od pamučnog metalik trapera u zlatnoj i srebrnoj boji
  • Ovi komadi savršen su izbor za one koje svojem outfitu žele dodati dašak glamura

Iako nam toplo (?) ljeto još uvijek traje, u novim kolekcijama high street brendova već se naziru i trendovi za nadolazeću jesen, iz kojih možemo zaključiti kako će i sad već jako popularni traper i metalik komadi nastaviti biti jako traženi. 

Među najnovijim odjevnim komadima u Pull&Bearu tako smo naišli na zanimljiv spoja ova dva trenda, u matching setu korzet topa i maksi suknje s prorezom.

Pull&Bear metalik traper | Autor: Pull&Bear Pull&Bear Foto: Pull&Bear

Top i suknja izrađeni su od rastezljivog, pamučnog metalik trapera koji je ugodan na koži, a kompleti dolaze u dvije doista efektne nijanse s kojima nećemo proći nezamijećeno. 

Pull&Bear metalik traper | Autor: Pull&Bear Pull&Bear Foto: Pull&Bear

Korzet top s prednje strane krasi red velikih gumba, dok je maksi suknja od jednakog sjajnog metalik trapera klasičnog modela s prorezom na sredini. 

Stradivarius balerinke Možda vas zanima U novoj Stradivarius kolekciji pronašle smo preslatke balerinke sa kristalićima Rubrika Moda Moda

Pull&Bear metalik traper | Autor: Pull&Bear Pull&Bear Foto: Pull&Bear

Svjetlucavi metalik finiš na ovim odjevnih komadima posebno će lijepo istaknuti preplanulu kožu, a matching setu možemo dodati neutralnije modne dodatke, u crnoj, bijeloj ili bež boji ili pak upotpuniti outfit u totalno metalik tonu, s torbicom i cipelama u jednakoj srebrnoj ili zlatnoj nijansi. 

Pull&Bear metalik traper | Autor: Pull&Bear Pull&Bear Foto: Pull&Bear: metalik traper korzet top, (19,99 eur); metalik traper duga suknja, (25,99 eur)

Korzet top na pullandbear.com dostupan je po cijeni od 19,99 eura, dok je cijena suknje 25,99 eura!

Možda vas zanima Ove 3 haljine iz Mangove Selection kolekcije jedine su koje ovog ljeta trebamo za sve prilike Rubrika Moda Moda
Photo: Pull&Bear

Komentari 0