Moda
Maja Šuput

Maja Šuput se nije samo modno uskladila s Bloomom, nego imaju i istu frizuru!

  • Maja Šuput odlično nosi traper na traper trend, a kao i obično sličan outfit nosio je i njen sin
  • Majina kombinacija svakako nije bila obična, budući da pjevačica uvijek voli nositi posebne outfite
  • Osim traper outfita, mama i sin nosili su i jednake frizure

Maja Šuput poznata je po svojim uvijek pomno dotjeranim izdanjima, sređenim do zadnjeg detalja, a u jednakom tonu modno usklađuje i ostatak svoje obitelji, supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma. Cijela obitelj trenutno uživa na odmoru u Poreču, a Maja svakodnevno sa svojim pratiteljima dijeli zajedničke trenutke, a s njima i njihove modne kombinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić nosi predivan set iz Zare; pronašli smo i druge modele s vječnim cvjetnim uzorkom! Rubrika Moda Moda

U objavi koju je jučer podijelila na svojem Instagramu, ona i Bloom tako su ponovno bili preslatko usklađeni i to u trendi traper na traper outfitima. Maja je ovom trendu kao i obično, dala svoj pečat, odabravši ultra kratke traper hlačice i traper korzet s gumbima i širokim pojasom.

Za šetnju s Bloomom odabrala je ravne natikače u crnoj boji, a outfitu je dodala i Gucci sunčane naočale u zanimljivoj sivoj nijansi. Bloom je nosio traper košulju i kratke hlače u tamnoj boji, a osim odjećom, mama i sin uskladili su i frizure. Oboje su nosili podignute frizure s kosom stiliziranom u dvije punđice!

I dok većinom nailazi na odobravanje obožavatelja, poneki styling ili odabir frizure ponekad izazove i podijeljena mišljenja, što je bio i slučaj i s jučerašnjom objavom koju je Maja jučer podijelila, gdje u komentarima ipak nisu baš svi bili oduševljeni njihovim stylingom.

Možda vas zanima Ljepoti Mangove viralne haljine nije odoljela ni Severina, odabrala je model u bijeloj boji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0