Tenisice rado nosimo i zimi, a ovo su najpoželjniji ovosezonski modeli od 180 do 450 kn

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Zimski mjeseci pred nama nagovještaju ružno vrijeme, no ljubiteljice tenisica nisu se tako lako spremne odreći svoje omiljene obuće
  • Za tebe smo zavirile u aktualnu ponudu high street dućana i izdvojile najatraktivnije modele tenisica čija se cijena kreće od 180 do 450 kuna
  • Uz dobro poznate modele planinarskih tenisica i čarapa tenisica u zimskim danima se rado vraćamo i visokim modelima tenisicama, kao i onima ukrašenima krznenim detaljima

Premda zimu, kada je obuća u pitanju, najčešće povezujemo s čizmama i gojzericama, mnoge među nama nisu se spremne odreći tako nam dragih tenisica. Stoga smo odlučile zaviriti u ponudu nekih od najpoznatijih high street dućana i otkriti kakve su nam modele oni odlučili ponuditi za nadolazeću zimsku sezonu.

LIFESTYLE Ovu zimsku sezonu obilježit će tri modna komada - imaš li ih u ormaru?

1. Tenisice s krznom

Umjetno krzno nije rezervirano samo za jakne i kapute već predstavlja i simpatičan detalj na tenisicama. Moramo priznati da modeli s krznenim detaljima izgledaju uistinu preslatko i odaju dojam sjajnog zimskog komada.

Primjeri: Zara (399,90 kuna), Stradivarius (379,90 kuna), Zara (449,90 kuna)

2. Visoke tenisice

Ako preferiraš udobnost te nisi ljubiteljica čizama, visoke tenisice su sjajan izbor za tebe. Uz modele u tamnim nijansama, posebno su atraktivni oni izvedeni u svijetloj koži koji dokazuju kako ove naizgled nezgrapne tenisice mogu izgledati elegantno.

Primjeri: Sinsay (179,00 kuna), Stradivarius (379,90 kuna), Reserved (299,90 kuna)

Modni trend Pernate jakne ove su sezone ljepše nego ikada - pogledaj kakve smo sve modele pronašli u našim trgovinama

3. Planinarske tenisice

Planinarske tenisice pojavile su u dućanima s prvim danima jeseni i brzo se prometnule u vodeći trend. Po svemu sudeći uspješno su zakoračile i u zimsku sezonu. Zbog svoje masivnosti te čvrste potplate sjajan su izbor za nadolazeće kišno i snježno razdoblje.

Primjeri:Stradivarius( 279,90 kuna), Bershka (299,90 kuna), Pull&Bear (349,90 kuna)
 

4. Tenisice čarape

Posljednih sezona tenisice čarape dominiraju svijetom. Voljela li ih ili ne ni ove zime ih nećeš moći zaobići. Uz klasične modele nastale po uzoru na originalan Balenciagin dizajn ove zime nose se i čarape-tenisice s izraženim gumenim potplatama. 

Primjeri: Zara (349,90 kuna), Reserved (249,90 kuna),  Bershka (279,90 kuna)

 

Trendovi Antonija Blaće sjajno nosi jedan od najtraženijih kaputa ove sezone! A mi smo pronašli slične modele

Posjeti Miss7.24sata.hr