"Tanga sandale" trend su kojem nisu odoljele ni poznate dame, zašto bi ti?

Instagram@lejla.fili Supermodeli godinama nose tanga sandale, ali možemo reći da su ovoga ljeta osvojile i zavladale Instagramom.  Već smo vidjeli Kendall Jenner, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley kako pomno prate ovaj trend.
Vidi originalni članak
  • Riječ "tange" odmah u nama budi razne emocije. Možda te podsjeća na prvi put kad si kupila donje rublje tanga kroja (i osjećala se kao da si postala prava odrasla žena)
  • Ili te možda podsjeća na one hlače neobičnog izgleda koje imaju proreze poput tangi
  • Kakve god misli izazivaju stvari "tange", ovo ćeš ih ljeto naći na neobičnom mjestu - stopalima

Najizrazitiji od svih "tanga trendova" jesu - japanke. Neke ih žene preziru zbog toga što nisu elegantne, liječnicii upozoravaju da ciple tako ravna đona nisu zdrave i definitivno ih ne bi trebala nositi kao ćeš dugo hodati. Ali ne može se poreći da je njihovo jednostavno obuvanje i izuvanje idealno za dane na bazenu i druženja na plaži. Klasična japanka nije baš modna cipela, no njezina sestra s visokom potpeticom, izgleda da ovog ljeta činit će krunu naših modnih kombinacija u raznim prilikama.

Traperice s prorezima poput tangi novi su seksi trend, bi li se odvažila nositi ih?  

Supermodeli godinama nose "tanga sandale", sandale na tanku petu s remenčićem između prstiju poput japanki, a zavladale su i Instagramom.  Već smo vidjeli Kendall Jenner, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley kako pomno prate ovaj trend. Među ostalim ljubiteljima slavnih su također Kate Hudson, Kim Kardashian i Katie Holmes, i samo je pitanje vremena koliko će taj popis rasti.

NIVEA Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu

missExperience Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju

Tanka peta lako se nosi kad nije previsoka. Jednostavni dizajn olakšava navlačenje i skidanje, a izgleda đon kao da je 10 puta povišeniji od uobičajenih japanki zbog dodane potpetice. Stilovi su često napravljeni od prave kože, što im dodatno daje na vrijednosti, premda su ponekad izrađeni i od tkanina, s gornjim dijelom od, na primjer, frotira.

Trend tangi, kao vidljivog modnog dodatka se vraća i nije uopće vulgaran

Tanga sandale idu uz sve što bi mogla poželjeti nositi ovog ljeta. Dakle, bilo da tople mjesece voliš provoditi u uskim bodycon haljinama ili rasparanom traperu, ove sandale s njima čine dobru kombinaciju. A da ne govorimo koliko dobro pristaju uz midi suknje i haljine. Evo ponude iz naših trgovina:

S lijeva na desno: Mango (249,90 kuna); Mango (249,90 kuna); Stradivarius (179,90 kuna)

S lijeva na desno: Zara (249,90 kuna); Stradivarius (179,90 kuna); Zara (229,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr