Svi high street brendovi imaju svoje bestsellere - izabrali smo 7 najboljih komada s Mohitove liste

Instagram@mohitofashion
Vidi originalni članak
  • Jesen je već i kalendarski počela i sada je zadnji čas da se opskrbimo it komadima
  • High street brendovi u svojim najprodavanijim artiklima najčešće imaju kapute, sakoe i haljine
  • Pronašli smo najbolje komade s potpisom brenda Mohito koji su idealni za svaki dan

Na našu veliku žalost, morali smo se oprostiti s lepršavim i laganim haljinama i suknjama te smo polako krenuli vaditi jesensku garderobu. Ali, uvijek nedostaje neki komad, bilo da je u pitanju haljina, košulja ili kaput, zar ne? Iskoristili smo blagodati internetske ponude i otkrili koji su najprodavaniji komadi u high street trgovinama, a ovoga puta je u pitanju brend Mohito. Izdvojili smo sedam trendi, ali ujedno klasičnih komada koji su uvijek odličan odabir i na savršen način upotpunjuju garderobu!

Push up traperice

Traperice su uvijek u modi i nerijetko spašavaju situaciju kada nismo sigurno što odjenuti. Uz model srednje visokog struka i pomalo isprani denim, ove traperice imaju i push up efekt te ukranse šavove na stražnjem dijelu koji dodatno podižu stražnjicu. Idealan basic komad za sve prilike!

Bijela košulja

Što je ljeti bijela majica, to je u jesen bijela košulja. Izrađena od 100% viskoze omogućava iznimnu udobnost, a uz romantične čipkane detalje na rukavima i prednjem dijelu košulje, ovaj komad je idealan i za ozbiljnije prigode poput poslovnih sastanaka. Jednako dobro izgleda uz traperice kao i uz plisiranu suknju!

Mekani pulover

Zemljani tonovi pružaju toplinu i eleganciju svakom komadu, a točno takav efekt dobivamo i s elegantnim smeđim puloverom. Kombinacija viskoze i pamuka osigurava toplinu i udobnost, a suženi donji dio i prednji dio rukava pružaju malu dozu pomaka u dizajnu i razigranosti.

Sako na dvoredno kopčanje

Bez sakoa ne možemo zamilsiti ni jesen, ali nakon upadljivih i jarkih boja, sada na red dolaze smireniji tonovi. Nježno ružičasta puderasta dominira blazerom s dvorednim kopčanjem, a dodatna posebnost su prednji preklopni džepovi. Idealan za poslovne sastanke i svečanije prilike u kombinaciji s istim hlačama, ali i za ležernija druženja kada ga kombiniramo s trapericama.

Baloner

Kralj jeseni je zasigurno trenč poznat kao baloner. Ove jeseni biramo pravi klasik na dvoredno kopčanje gumba s dva džepa i pojasom koji će dodatno naglasiti struk. Bež boja i dužina iznad koljena uvijek su najbolji odabir, posebice ako tražimo komad koji ćemo nositi još godinama!

Moda Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših

Mala crna haljina

Vjenčanje, krstitke, proslava rođendana – u nedoumici uvijek biramo malu crnu haljinu! Kako joj i sam naziv kaže, kratka haljina dolazi u kombinaciji s dugim rukavima, ali i ukrasnim gumbima koji krase prednji dio. Za potpunu eleganciju ju kombiniramo s crnom klasičnom salonkom, a za rokerski odmah ovu malu crnu haljinu stiliziramo uz bajkerske čizme!

Kaput s odmakom

Šećer na kraju je dobar kaput bez kojih su jesenski i zimski dani jednostavno nezamislivi. Posebno nas je osvojio model predimenzioniranog kroja u prekrasnoj zelenoj nijansi. Kombinacija vune i poliesterskog vlakna osigurava toplinu i tijekom najvećih vjetrova, a ovratnik s reverima i prednji preklopni džepovi te dvostruko kopčanje pritisnim gumbima kaputu daju pomalo retro prizvuk šezdesetih godina prošlog stoljeća. Idealan komad za razbijanje jesenjeg sivila!

Moda Naše slavne cure već nose najveći jesenski trend, evo kako ga kombiniraju

Posjeti Miss7.24sata.hr