Super komad za sve prilike! Plisirana suknja iz Stradivariusa jednako je genijalna u elegantnoj i ležernoj kombinaciji, pogledaj

Vidi originalni članak
  • Plisirane suknje već neko vrijeme drmaju svijetom trendova, a ove sezone su, čini se, na vrhuncu
  • Dužina do sredine lista posebno je zahvalna
  • Pronašli smo model u Stradivariusu koji objedinjuje dva velika aktualna trenda - plise i točkice 

 

Plisirana suknja je onaj odjevni komad s čijom kupnjom nećeš zažaliti - bezvremenski je model koji možeš nositi kroz razna godišnja doba, kombinirati je tako da izgleda ultra svečano ili sasvim svakodnevno, a udobna je i pristaje svakoj figuri, s tim da bi je niže dame trebale nositi uz cipele s višom potpeticom. Mislimo da nema žene koje ih bolje nosi od Olivije Palermo koja ih savršeno uklapa u svoje elegantne, ali i casual kombinacije, a sigurni smo da bi i ona bila oduševljena novim modelom iz Stradivariusa.

Suknja objedinjuje dva velika ovosezonska trenda - plise i točkice - a zanimljivo je koliko se dobro slaže u nešto svakodnevniji, ležeran izričaj, ali savršeno pristaje i u elegantnim kombinacijama. Seže do sredine lista, A je kroja, a struk će naglasiti remen u istom materijalu. 

 

Crna rokerska majica s natpisom i bijele ultramoderne kaubojske čizme daju suknji svjež zaokret koji ovom klasičnom komadu daju cool vibru. No, to ne znači da se istodobno s ovom suknjom ne može složiti i moderna kombinacija stvorena za svečanije prilike. 

Bijela košulja s velikom mašnom i puf rukavima te plisirana suknja s točkicama tvore tako elegantan sklad koji možeš nositi i u najformalnijim prilikama, a iako su salonke uz ovu kombinaciju siguran izbor, glomaznije gležnjače također mogu podignuti outfit na novu razinu, ne oduzimajući mu svečani prizvuk.

    

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr