Što može biti više cool od kožne jakne? Kožni baloner! Ove je jeseni nezaobilazni komad

Instagram @ninaleacaine Foto: Instagram @ninaleacaine. kožni baloner
Vidi originalni članak
  • Uskoro dolazi vrijeme balonera, a osim klasičnih, posebno nam se sviđaju upečatljivi modeli od kože
  • U kolekcijama poznatih high street i dizajnerskih brendova ima ih raznih boja i uzoraka, no najčešće su u neutralnim i tamnijim nijansama idealnim za jesen i zimu
  • Iz trenutnih kolekcija izdvojile smo deset predivnih modela balonera od prave i umjetne kože!

Jesensko vrijeme polako stiže pa već razmišljamo o prikladnoj odjeći. Uz nove modele hlača i traperica, pletenih haljina i toplih džempera od kašmira, svakako možemo osvježiti i našu kolekciju jakni i kaputa i to nešto posebnijim verzijama klasičnog balonera.

Ultimativni jesenski odjevni komad koji se svojom elegancijom uklapa u brojne modne kombinacije, posljednjih je nekoliko sezona dobio upečatljivu varijantu od kože, a razni modeli preplavili su high street i dizajnerske kolekcije. 

Iako se zapravo također može nazvati povratničkim trendom, budući da su verzije kožnih balonera već bile popularne tijekom 90-ih, nove i modernizirane dolaze u predivnim zemljanim nijansama, laskavih silueta te raznih duljina.

Moda Može i bez hlača! Gisele Bundchen pokazala je kako nositi traper jaknu "na golo"

Udobni, iznimno nosivi i praktični, slobodno ih možemo uklopiti i u casual i u poslovne outfite, od kombinacije s odijelom ili matching setom do one najjednostavnije, poput traperica i obične majice ili pulovera. Baloner će u kožnoj verziji u svakom slučaju biti stylish izbor za upotpunjavanje modnih kombinacija!

U nastavku donosimo deset modela predivnih kožnih balonera i onih od umjetne kože iz ponude high street i dizajnerskih brendova.

Moda U Stradivariusovom 'prerađenom' odijelu s traperom želimo provesti jesen! Genijalno je

Posjeti Miss7.24sata.hr