Moda

Ako se netko zaljubio u traper na traper trend, onda je to Dakota Johnson. Kakve kombinacije nosi?

  • mmmmm

Traper na traper je tako popularan trend da je ovaj materijal postao prikladan čak i za crveni tepih. Dokazala je to nedavno Dakota Johnson odjenuvši se od glave do pete u denim na jednom humanitarnom događanju. Traper kaput prebacila je preko jako širokih traperica s elegantnim ušivcima, a na njih nosi korzet od trapera zanimljiva kroja koji fokus usmjeraca na grudi.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Indigo plavu odjeću koju je kombinirala potpisuje Magda Butrym, omiljena dizajnerica zvijezda s A liste, a na kombinaciju korzeta s golim pupkom, hlača visokog struka i strukturiranog kaputa s dvorednim kopčanjem, Dakota je nosila ogrlicu s dijamantnim lančićem Jessice McCormack i crne cipele u špic. Zašto nositi (samo) dvostruki traper kada trostruki traper izgleda ovako dobro?

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

No, osim što je glumica otišla korak ispred trenda pretvarajući traper u formalnu odjeću, traper joj je očito jako drag i novi modni pravac je prigrlila svim srcem. Traper na traper (na traper) nosi i privatno, u casual kombinacijama za svakodnevne prilike. 

Košulja-jakna sa samtastim okovratnikom joj je očito omiljeni komad iz kojeg se rijetko skida pa je tako snimljena u dvije različite kombinacije s njom. U prvoj ju nosi na zvonolike traperice i čizme s blok petom srednje visokih potpetica, a u drugoj na razderane traperice i ravne bijele tenisice. Ako te treba još malo nagovarati i inspirirati na nošenje traper na traper trenda, Dakota je tu!

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Photo: Profimedia

Komentari 0