Stilistica poznatih otkriva 5 stvari koje su doista važne kada je u pitanju styling

Instagram@lejla.fili Stislistica otrkiva na što treba paziti kod stylinga
Vidi originalni članak
  • Teško da prođe dan kada manekenka Hailey Bieber ne bude na nekom popisu najbolje odjevenih osoba
  • Bilo to u ležernom izdanju koje jogging tajice čine prikladnim za svakodnevnu upotrebu, ili pak nosi savršeno promišljenu poslovnu odjeću s kožnim blejzerom i štiklama
  • Ovaj model je posljednjih godina apsolutna modna ikona – ali, ne bez pomoći...

Hailey Bieber redovito oduševljava kreativnim izgledom - ponekad ekstravagantnim i razrađenim, ponekad vrlo opuštenim i nosivim za sve. Ali, postoji jedna dama koja radi na njenom stylingu: stilistica Maeve Reilly. Srećom, ova modna kreativka nije svoje tajne stajlinga zadržala za sebe već je otkrila što najviše cijeni prilikom kreiranja outfita.

missExperience Isprobali smo kozmetičku liniju za problematičnu kožu, evo zbog čega nas je zainteresirala

1. Uzori? Da! Kopirati? Ne!

Kad Maeve i Hailey razgovaraju o izgledu, definitivno postoje uzori: plemeniti stil Rosie Huntington-Whiteley ili neobičan izgled pjevačice Rihanne redovito nadahnjuju plavokosi dvojac. Međutim, naglasak je na „nadahnuti“. „Na kraju dana uvijek osluškujemo svoje instinkte i pitamo se: Jesi li to ti? To je izuzetno važno“, rekla je Maeve za američku televiziju! I tako su sve odjevne kombinacije prilagođene Haileyjinom ukusu i figuri. Drugim riječima, nečiji stajling ti može biti vrh, ali ako se i sama u njemu ne osjećaš ugodno, neće ti odgovarati. Neka bude samo inspiracija koju ćeš prilagoditi sebi.

2. Oči su uprte u modne dodatke

“Vidjele smo cipele i znale smo da je to inspiracija za cijeli izgled! Bilo nam je jasno da dodaci moraju biti u fokusu outfita“, kaže Maeve. I upravo je to ono što Hailey uvijek iznova dokazuje, pretvarajući tipične svakodnevne kombinacije traperica i sakoa u savršeno promišljeni izgled. Dvojac to naglašava dodatno s modnim dodacima koji svaku odjeću, bez obzira koliko je jednostavna, pretvaraju u modno remek-djelo. Modni dodatak ne mora biti samo dodatak, može biti zvijezda stajlinga. Neke cipele ili torbice to zaslužuju.

Ovo je 5 najboljih styling savjeta za žene koje su napunile 40 godina

3. Jednobojno uvijek prolazi !

Teško da itko nosi jednobojni izgled tako često i jednako dobro kao i mlada gospođa Bieber. Bio to njezin dramatični ljubičasti outfit koji je nosila na pariškim revijama ili ova sasvim bijela kombinacija, koja ne može izgledati otmjenije. Dakle, ako želiš da tvoja odjeća izgleda osobito kvalitetno, možeš odabrati izgled ton-u-ton. Iznad svega, jednostavne boje, poput bež, krem i smeđe, izgledaju bezvremenski, kvalitetno i superelegantno.

4. Može i ležernije

„Svatko tko nosi trenirku izgubio je kontrolu nad svojim životom“. Da, pa, nažalost, moramo proturječiti Karlu Lagerfeldu u vezi s ovom izjavom. Jer ova fotografija dokazuje da i u trenirci možeš izgledati i elegantno. Ovdje se treba pridržavati zlatnog pravila: ako dolje nosiš nešto neobavezno i sportsko, gore napravi protutežu. Hailey redovito kombinira sportske jogging hlače s elegantnim sakoima čineći ih ne samo prikladnima za svakodnevnu upotrebu, nego i ultra poželjnima.

5 modnih tajni i super trikova koje smo iskopirale od pravih fashionista

5. Muška odjeća? Vrlo rado!

XXL kaputi, široke hoodiece i ležerno krojene košulje automatski izgledaju malo više cool kad dođu iz muškog odjela. Hailey je također priznala da je ponekad koristila odjeću supruga Justina. Ali Maeve i Hailey također vole kupovati komade s muškog odjela na svojim shopping putovanjima. Popularno? Jakne i kaputi.

Posjeti Miss7.24sata.hr