Sretan rođendan! Sve situacije iz prošle godine u kojima nas je Kate Middleton modno iznenadila

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Kate Middleton danas je navršila 38. godina, a već prošlog je vikenda rođendan proslavila s nekolicinom prijatelja u obiteljskoj ladanjskoj kući Anmer Hall u Norfolku
  • Slavljenica se već godinama nalazi na listama najbolje odjevenih slavnih osoba
  • Izdvojili smo nekoliko kombinacija s kojima nas je ugodno iznenadila

Ne može proći događaj na kojem se pojavila vojvotkinja od Cambridgea, a da se poslije danima ne priča o njezinom outfitu. Kate Middleton nas je već navikla na odlične odjevne kombinacije te gotovo nepogrešiv modnih odabir - bilo da se radi o haljini ili cipelama u kojima se nekoliko puta pojavljivala ili u posve novom komadu. Lijepa brineta danas slavi 38. rođendan, a tim smo povodom odlučili izdvojiti neke kombinacije s kojima nas je iznenadila. 

Dvojnice Jesi li uočila sličnost između Vanje Modrić i Kate Middleton? Osim fizičke sličnosti, dijele još neke zanimljive podudarnosti
 

Kakav šešir!

Za obiteljski odlazak na nedjeljnu misu u Norfolku, Kate je odabrala outfit kojem je dodala, za nju, pomalo nesvakidašnji oblik šešira. Odabrala je plavi šešir ukrašen perjem brenda Hicks & Brown čija je cijena 95 dolara, odnosno 635 kuna. Šešir je kombinirala s vunenim kaputom dizajnerice Roksande Ilinčić prošaran smeđim i bordo tonovima. Kaput je rasprodan, a cijena mu je bila 3 068 eura, to jest 22 854 kuna. Odabrala je i tamno smeđe visoke čizme od brušene kože Stuarta Weitzmana u kojima se pojavljuje od 2013. godine. 

Ljubičasti kompletić

Ljubičasti Oscar de la Renta komplet koji čine sako s mini peplum završetkom te peplum suknja iznad koljena Kate je nosila u nekoliko prilika, a u modelu iz 2015. godine prvi put je viđena prije tri godine. Uvijek ga je kombinirala uz tamne najlonke te decentne crne salonke - lakirane ili one od brušene kože, a u studenom se odlučila za Gianvito Rossi salonke čija je cijena 695 dolara. Također, uz outfit je kombinirala i crne torbice čija je veličina varirala ovisno o situaciji. 

Shopping groznica Baš kao vojvotkinja! Najdraže naušnice Kate Middletone sada su na sniženju i možeš ih nabaviti za oko 700 kuna

Super seksi

Na glazbenoj manifestaciji Royal Variety Performance koju organizira kraljevska obitelj pogledi su bili uprti u Kate Middleton. Naime, brineta se pojavila u nikad izazovnijem outfitu - čipkastoj haljini Alexandera McQueena. Elegantna haljina dugih rukava, dizajnera čije haljine Kate bira za svečane prilike, pratila je liniju vojvotkinje od Cambridgea. Podstava boje kože i crna čipka dali su joj dozu seksepila i izgled u kojem ju inače nemamo prilike vidjeti. Outfit je zaokružila Jimmy Choo clutch torbom i crnim salonkama, a izabrala je i Erdem naušnice. 

Romantična

U lipnju se Kate pojavila na Royal Ascotu, prestižnoj konjičkoj utrci koja se održava pod pokroviteljstvom britanske kraljevske obitelji i odmah je oduševila svojim lookom. Vojvotkinja se odlučila za svijetlo plavu haljinu koju je dizajnirao Elie Saab, a koja djeluje kao da se sastoji od košulje i suknje. Našivene šljokice ovoj haljini daju još posebniji izgled te odlično odgovaraju uz srebrne Gianvito Rossi salonke. Cijeli look je zaokružen legendarnim Philip Treacy šeširom s cvjetnim detaljem i Kiki McDonough naušnicama.

Jesenski trendovi Kate obožava ovaj obruč za kosu iz Zare, pronašli smo slične u našim trgovinama i stvarno super izgledaju

Vizija u bijelom

Javnost je ostala oduševljena bijelom haljinom u kojoj se Kate pojavila na večeri u Buckinghamskoj palači povodom posjeta američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije. Kate se i ovog puta odlučila za haljinu britanskog dizajnera Alexandera McQueena u bijeloj boji i sa zanimljivim naborima te širokim bretelama. Haljina je sama po sebi bila dovoljno efektna, a Kate je na glavi imala i tijaru te naušnice koje joj je poklonila kraljica Elizabeta II.

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

 

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr