Sportska elegancija Antonije Blaće

Duško Jaramaz/PIXSELL
Šibenik je u subotu 13. srpnja dobio svoju šetnicu od uvale Dumboka do tvrđave sv. Nikole, a svečanost otvaranja je vodila Antonija Blaće. Poznata voditeljica je za ovu prigodu odabrala jednostavnu crnu haljinicu prozračnog materijala i izgledala odlično.
Vidi originalni članak

Sportska elegancija bi bila najbolji izraz za ovaj styling. Antonija se odlučila za malu crnu haljinu, ali u ležernijem izdanju. Kroj haljine je sportskog tipa, ali uz elegantan V-izrez i duljinu iznad koljena. Zgodan detalj su i zlatni gumbi, a voditeljica je dodatno naglasila struk remenom u smeđoj boji.

S obzirom da haljina otkriva noge, Antonija je kombinirala špagerice s platformom i pletenim remenčićima u nude nijansi, a za dodatak boja su se pobrinule vesele narukvice u zlatnim i neonskim nijansama. Voditeljica je već neko vrijeme vjerna ombre frizuri, a ovom prilikom je svoju prirodno blago kovrčavu kosu jednostavno pustila da pada.

Od make upa je koristila samo tuš kojim je naglasila oči, dok je ostatak lica neutralno našminkan. Poznato je da se s malom crnom haljinom nikada ne može pogriješiti, a Antonija je djelovala opušteno i veselo. Ljetni styling je casual, ali prigodan prilici i voditeljica je izgledala vrlo dobro.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr