Savršene statement torbice dolaze sa sisačke adrese i izgledaju predivno

Instagram @monart.official
Vidi originalni članak
  • Odijelo možda ne definira čovjeka, no ono što nosimo itekako puno toga govori o nama, a upravo bismo zato posebnu pažnju trebali posvećivati odabiru statement komada
  • Mnoge su žene složne da je torbica jedan od najvažnijih dijelova svake modne priče pa gotovo svaka živi u uvjerenju da ih, kao ni cipela, ne možemo imati previše
  • Odgovor na pitanje kakva je to statement torbica ovisi o prilici za koju nam je potrebna, a savršene primjerke za gotovo svaku prigodu pronašli smo u ponudi brenda Mon Art

U svijetu mode modni su dodaci jednako važni kao i sama odjeća. Njihov odličan odabir u stanju je zaokružiti i istaknuti i najdosadniji styling, jednako kao što ga je loš odabir u stanju ekspresno pokvariti. Osim toga, kroz komade koje odabiremo progovaramo o svojoj osobnosti i individualnosti, otkrivajući puno o vlastitim preferencijama i interesima, bez da smo zapravo rekli ijednu riječ. Odijelo možda ne definira čovjeka, no ono što nosimo itekako puno toga govori o nama, a upravo bismo zato posebnu pažnju trebali posvećivati odabiru statement komada.

Što točno statement komad čini takvim nije lako definirati, no svakako će to biti svaki onaj koji, bilo svojom bojom, uzorkom, krojem ili nekom drugom karakteristikom, dominira ostatkom stylinga i prvi plijeni našu pažnju. Iako to može biti i kaput, jakna, haljina ili komad nakita, mnoge su žene složne da je torbica jedan od najvažnijih dijelova svake modne priče pa gotovo svaka živi u uvjerenju da ih, kao ni cipela, ne možemo imati previše iliti da ih, koliko god ih imale, nikada nemamo dovoljno.

Moda Najslađi modni dodaci ovome ljetu! Zaljubili smo se u voćne Borše iz Male Radnje Dizajna

Govoreći o statement komadima, odgovor na pitanje kakva je to statement torbica ovisi, dakako, o prilici za koju nam je potrebna, a savršene primjerke za gotovo svaku prigodu pronašli smo u Sisku, u ponudi brenda Mon Art iza kojeg stoji vlasnica Tea Stefanovski Milunić.

Svaka je torba izrađena ručno u Hrvatskoj, od tkanina, eko i prirodnih koža u svim bojama i uzorcima koji nam mogu pasti na pamet, a mnoge oduševljava mogućnost izrade po želji i slaganja vlastite kombinacije iz snova. 

Velika većina modela nazvana je prema gradovima pa se tako u ponudi nalazi Sofija, model kao stvoren za sve klasičarke i večernje izlaske, Lisabon kao savršena multipraktik torba nosiva u gotovo svakoj prigodi koja odiše mekoćom i elegancijom Bottega Veneta Chain Pouch modela, LA kao ona jedna torba koja će pasati uz apsolutno svaki komad koji imamo u ormaru ili pak naš osobni favorit, Doha, koji ćemo, poput Balenciaginog Hourglass modela jednostavno nazvati savršenom 'it' torbicom.

Moda Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima

Tu su još i Berlin, London, Hollywood, Dublin, Antalya, Porto, New York, Atena, Barbados, Miami, Oslo... a baš kao i sami gradovi po kojima su dobile ime, svaki model jednako oduševljava obiljem duha, snažnim karakterom i profinjenom estetikom koja ne zastarijeva.

Kako su pred nama ipak ljetni mjeseci koji ne znače samo večernje i noćne izlaske, već i fjakaste dane uz plažu i more, moramo spomenuti i savršenu ljetnu torbu, izrađenu od jute, a koja dolazi u mini, midi i maxi veličini te je personalizirana inicijalima izvezenima crnim koncem, baš kao i njezina kožna seka, bezvremenska tote torba prikladnija ostalim mjesecima. Très bien, mon ami!

Posjeti Miss7.24sata.hr