Savršena suknja koju iz ljeta obavezno prenosimo u jesen

Instagram @haileybieber
Ova genijalna suknja potpuni je hit među trendsetericama Instagrama, a mi smo joj pronašle i puno jeftinije varijante u omiljenim high-street trgovinama
Vidi originalni članak

Britanski modni brend Réalisation etablirao se u ono jedno ime koje nam stalno iskače na Instagramu. Komadi s potpisom ovog brenda sve češće postaju favoritima modnih blogerica, modela i urednica, a jedan od posljednjih na popisu je ova mega cool svilena suknja leopard printa. Radi se o midi modelu koji se na službenoj stranici brenda prodaje za više od 1.000 kuna, a sada nam je jasno zašto se leopard smatra "neutralnim" printom. 

Realisation The Naomi, 1.140 kuna

JESEN STIŽE 6 jesenskih trendova koje možeš nositi ODMAH

Bez brige, naši omiljeni high-street brendovi već su izbacili svoje varijante leopard suknje - i malo je reći da smo njima oduševljene! Midi modeli vladaju i ljetnom sezonom, a situacija se neće promijeniti ni u jesenskoj sezoni. Savršeno se kombiniraju sa čizmama, ali i sandalama - zbog čega je odličan modni ulov!

Stradivarius (149 kuna) ili Bershka (169 kuna)?

Leopard print već je ranije proglašen printom jeseni i osim u varijanti suknje, možeš ga pronaći i na kaputima, jaknama, hlačama, haljinama i svim mogućim modnim dodacima. Ovaj klasični leopard print svakako spada među neutralne nijanse jer je u stvari miks smeđe, bež i bijele boje, a možeš ga kombinirati praktički uz sve!

&other Stories ( 90 kuna) ili Zara (229 kuna)? 

ZAUVIJEK ZARA Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen!

Imamo osjećaj da će ova jesen biti jedna itekako modno jaka sezona!

Posjeti Miss7.24sata.hr