Sakoi su kraljevi jesenskih outfita. Pronašli smo 18 sjajnih komada - evo koji s čim ide najbolje!

Instagram@thestylestalkercom
Vidi originalni članak
  • Klasičan sako idealan je za poslovne lookove, baš kao i za casual modna izdanja
  • Od klasičnih strukiranih modela u smeđim i kariranim nijansama, ove jeseni obožavamo i jače boje
  • U high street trgovinama smo pronašli 18 prekrasnih modela za sve prilike i modne izričaje

Luksuzni kaputi, kožne čizme, udobni jesenski modni dodaci, volimo ih sve, ali smo uvijek posebno uzbuđeni kada nosimo najpoželjniji komad: sako! A svaka sezona donosi pitanje na koje nove načine ih možemo nositi? Dobar blazer komad je koji je osnovan u ormaru i koji se može stilizirati za svako godišnje doba.

Za posao i radno vrijeme od 9 do 17, sako je idealan kao sofisticirana jakna za ured, a jednako je savršen za casual look kada se stavlja preko džempera za nedjeljni ručak s prijateljima. Trendovi dolaze i odlaze iz godine u godinu, ali postoji odabrani broj osnovnih stvari koje se vraćaju iz sezone u sezonu. Naravno, sako je konstanta za jesen. Evo kako ga obožavamo nositi!

Hlače i sako

Kombinacija klasičnih hlača i sako je kombinacija s kojom ne možemo pogriješiti! Blejzer s hlačama je sofisticiran i otmjen i godinama se nosi na radnom mjestu, posebice uz tanki crni remen i debele mokasinke.

Mini suknja i sako

Mini suknje bile su posvuda ovog ljeta i to se neće promijeniti ni kada smo zakoračili u jesen. Tajice s printom, najdraža minica i predimenzionirani blejzer sjajno izgledaju s visokim čizmama za trendi jesenski look.

Traperice niskog struka i sako

Traperice s niskim strukom spuštenog kroja i sako jednostavno daju idealnu notu Y2K mode, a uz chunky tenisice i jednostavnu bijelu majicu nikada ne možemo pogriješiti!

Komplet hlača i sakoa

S odgovarajućim kompletom hlača i sakoa ili pak suknje i sako, styling je uvijek nepogrešiv i primjeren svakoj situaciji. Od odlaska na posao preko svečanijih prilika poput vjenčanja i krstitki, dobar komplet je uvijek u modi!

Moda Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine

Kožne hlače i sako

Nije tajna da je koža jedan od najvećih trendova ove jeseni, a možemo se poigrati potpuno kožnim lookom s hlačama i sakoom u kompletu ili samo kožnim hlačama i elegantnim blazerom.

Moda Crne kožne hlače obožava i naša influencerica! Pronašli smo 20 sjajnih modela

Posjeti Miss7.24sata.hr