s.Oliver ima najljepšu jaknu sezone, naša influencerica ju je sjajno iskombinirala

Vidi originalni članak
  • Bomber jakne, pa i collage jakne nostalgični su povratak u prošlost i ponovno doživljavaju svoj veliki trenutak
  • Prekrasan bež model tako je odjenula i naša influencerica Lidija Lešić, a cijeli styling nas je uvjerio da je to jakna oko koje se mogu vrtjeti brojne jesenske kombinacije
  • Riječ je o bež jakni u college stilu s velikim amblemom na leđima brenda s.Oliver

"Fashion ALERT: Bomber Jackets!" napisala je naša influencerica Lidija Lešić, a mi smo se zaljubili u bež jaknu koju je odjenula. Bomber jakne ove su jeseni nova stara velika stvar, odišu štihom osamdesetih, jednako kao i njihove "sestre po kroju", collage jakne koje isto iznova doživljavaju svoj trenutak slave.

Nježne boje, s pletenim orukavljem, pasicom i ruskom kragnom u zelenoj i smeđoj te velikim amblemom na leđima, ova jakna osim što je komad koji će začiniti jesenske ležerne outfite, podsjeća nas i kako nam je zbog collage jakni uvijek bilo žao što kod nas nije postojala studentska moda. Ovim jaknama jasno se pokazivala pripadnost ne samo sveučilištu koji pohađate već i kakva ste faca na tamošnjoj društvenoj ljestvici. 

No, dosta nostalgije. Jakne ovog kroja su se vratile i uživajmo u njima. Lidija je jaknu kombinirala s pletenim prslukom u istom stilu, udobnim trapericama, visokim tenisicama i francuskom kapom. Mladalački i opušten styling, a vrlo efektan. Inspirirao nas je kao sjajna kombinacija za prijelazno razdoblje, a jakna je dobra alternativa baloneru, za one koji prednost daju sportskom stilu. 

Moda Jesenski trendovi donose najljepše prošivene jakne. Evo koji su nam favoriti!

Super će se slagati uz traperice i tenisice, ali i uz suknju i koledžice, što je vrlo praktična svestranost. s.Oliver jakna od mješavine vune fino će i grijati, a na službenoj stranici brenda pronašli smo da košta 979,00 kuna. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr