Redovita gošća street style rubrike oživjela je cijelu špicu upadljivom kombinacijom jarkih boja

Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec
Vidi originalni članak

Sunčano i toplo vrijeme sve nas mami da iz ormara izvadimo sve komade u svijetlim i živahnim bojama. Sigurni smo da se s nama slaže i poznato lice i redovida gošća rubrike ulična moda, Paula Veličković koja je ovih dana zagrebačkom špicom prošetala u žuto plavom outfitu koji nikako nije prošao nezamijećeno. Kao nijedan Paulin, a već imamo dokaz kako vješto barata suprotnim bojama

Ono što se, u cijeloj ovoj kombinaciji, najviše ističe je opuštena žuta bluza preko koje je odjenula žuto bijeli crop sako pepita uzorka iz Zare koji je dio kompleta s istom takvom suknjom, ali pripada prijašnjim kolekcijama pa više nije dostupan. 

Kontrast gornjem dijelu outfita daju široke, lepršave plave hlače čije nogavice sežu gotovo do poda unatoč visokim potpeticama te prekrivaju metalik sandale s remenčićima na petu. Koje su, u sličnim modelima dostupne u Mangu te na Zalandu. Sandale se odlično slažu s upadljivim remenom u potpunostim prekriven cirkonima, a koji smo pronašli na stranici Bonprix po cijeni od 22,99 eura.

Još jedan modni detalj koji se ističe zasigurno je bijela Calvin Klein torbica s dugačkim remenom koja se može nositi preko ramena. Nakit koji je nosila je decentan pa tako možemo primijetiti samo tanku ogrlicu s biserom u sredini, a od ostalih dodataka crne, duguljaste Gucci sunčane naočale te crnu lepezu. Osim žute, plave i bijele koje se najviše ističu, cijelu modnu kombinaciju suptilno je zaokružila jarka crvena koju prolaznica nosi na usnama te na noktima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr