Raskošan baršun predivno izgleda na ova dva odijela iz Massimo Duttija

Instagram @gabryfashionpills baršunasto odijelo Massimo Dutti
Vidi originalni članak
  • Ove blagdanske party sezone baršun vlada modnim kombinacijama, a osim predivnih baršunastih haljina, možemo se odlučiti za drugi smjer i odabrati meko baršunasto odijelo
  • Elegantno i sofisticirano, baršunasto odijelo bit će savršen izbor za sve blagdanske prigode
  • Dva predivna modela baršunastih odijela pronašle smo u Massimo Duttiju

Baršun je bezvremenski materijal koji se svake jesenske i zimske sezone vraća u dizajnerskim kolekcijama na modnim pistama, ali i u kolekcijama high street brendova. Baršunaste haljine, košulje, hlače i sakoi preuzimaju vladavinu tijekom jesenskih i zimskih mjeseci zbog idealnog spoja raskošnog materijala s toplinom i udobnošću koje pruža. 

Uz baršun, svaki odjevni komad, a na kraju i cjelokupna modna kombinacija izgledaju luksuznije i sofisticiranije. S približavanjem blagdanske party sezone, baršun nam se čini kao nezaobilazan odabir pri razmišljanju o outfitima. 

Moda Minimalan trud, maksimalan učinak: jednostavan outfit obožavaju nositi i Margot Robbie i Hailey Bieber

U elegantnoj novoj kolekciji brenda Massimo Dutti pronašle smo predivna dva baršunasta odijela koja će biti savršena za sve blagdanske prilike! Ako od haljina ili suknji više voliš nositi hlače, ovaj spoj baršunastog blejzera i elegantnih hlača širih nogavica bit će jednako elegantan. Raskošan baršun svaki odjevni komad čini posebnijim, što je i slučaj sa zagasito ljubičastim odijelom te odijelom boje fuksije iz Massimo Duttija.

Svečani, glatki baršun u predivnim nijansama boja, pomalo netipičnim za blagdansko razdoblje, kad više viđamo odjevne predmete od baršuna u zelenim i crvenim nijansama te u crnoj boji, odlično će izgledati uz jednostavne modne dodatke u neutralnim bojama, ali i ispod klasičnog zimskog kaputa. 

Odijelo u boji, a posebno od baršuna, izvrsna je zimska investicija te će se svakako istaknuti u svečanim prigodama. Baršunasto odijelo boje fuksije čine blejzer s dvorednim kopčanjem i crnim gumbima, izrađen od prirodne svile te hlače visokog struka i ravnog kroja u istoj nijansi. Drugo baršunasto odijelo, predivne zagasite ljubičaste nijanse čini blejzer s ukrasnim zlatnim gumbima te baršunaste hlače palazzo kroja s bočnim prorezima na donjem rubu, izrađene od prirodne svile.

Ne možemo se odlučiti koja nam se kombinacija više sviđa!

Moda Plavi baršun, fini korzet i izvrstan kroj: U haljini iz Bershke pristupačne cijene lako je zablistati na svakom partyju

Posjeti Miss7.24sata.hr