Pronašli smo najljepše crop topove do 80 kuna

Instagram/Nives Celzijus
Crop topovi svakako su jedan od najvećih trendova ovog ljeta i, ne, ne treba ti six pack da bi ih sjajno nosila. Počasti se jednim od onih koji se na akciji mogu ugrabiti za manje od 80 kuna.
Vidi originalni članak

Crop topovi su se nametnuli kao jedan od vodećih ljetnih trendova. Sjajno idu uz suknje ili hlače visokog struka, a prekrasni modeli preplavili su high-street trgovine. Izbor je uistinu raznovrsan.

Najveći hit su, dakako, oni s uzorkom. Gingham uzorak posljednji je krik mode, a cvjetići i pruge nikad iz nje neće izaći, čini se. Kombinacije s ovim uzorcima čine se beskrajne, a i boje su relativno neutralne pa donji dio odjeće može biti otkačen.

SALE SALE SALE Znamo kad kreću sniženja u Zari - evo koje komade hvatamo

Topova, dakako, ima i u nešto veselijim bojama. Za oko su nam najviše zapeli oni pastelni ili žuti kao sunce koji željno iščekujemo. 

SALE Top 10 komada sa sniženja iz Stradivariusa

Čipku volimo uvijek i svugdje. Ona crop topovima daje savršen romantični izgled, pogotovo kad je u kombinaciji s volančićima. 

Možda misliš da su crop topovi zahtjevni za nošenje, ali oni zahtijevaju samo malo domišljatosti i puno samopouzdanja. Mi smo se malo inspirirali na Instagramu i zaključili da je nošenje uz sako i košulju (hvala ljetu koje nas je preskočilo) sjajna ideja za tvoje prve crop top korake. Sako, blejzer, pareo ili duga košulja - izbor je samo na tebi. Pomoći će ti da dobiješ na sigurnosti i drugi put ćeš već moći i bez njih.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr