Pronašli smo 5 trendi modela traperica za jesen: Provjeri koje pristaju tvojoj građi

Vidi originalni članak
  • Dobar jeans 'staple' je komad svake garderobe jer podnosi različite kombinacije od jutra do večeri
  • Donosimo pet modela koji su ove jeseni u trendu, a možeš ih nositi u različitim prigodama
  • Saznaj koji model najbolje pristaje tvojoj građi tijela

Ekstra široki jeans

Prešle smo veliki put od skinny jeansa preko mom jeansa do širokih nogavica, a ove sezone nose se ekstra široke traperice. Savršene su za kombiniranje u casual jesenskim izdanjima s t-shirtom i džemperom. Međutim, ako želiš malo začiniti look, savjetujemo da ih kombiniraš sa cipelama na potpeticu i crop topom. Preko svega možeš nabaciti kožnjak i imati kombinaciju koja je istovremeno i seksi i opuštena. Široke traperice pristaju baš svakoj građi tijela, jedino sitnije cure trebaju pripaziti da ih njihova širina "ne proguta". 

Trapezice

Trapez traperice su već neko vrijeme aktualne, a ove sezone nose se uz ženstvene kombinacije. Idealne su za isticanje oblina i daju figuri skladan oblik zbog svog spuštanja u zvono. Ovo je model koji pristaje curama kruškolike figure tijela te oblika pješčanog sata. Savjetujemo kombinirati ih uz cipele na petu i košulju za ženstveni dojam, a takav outfit prigodan je za neki izlazak - u bar, restoran i sl. Za casual look možeš ih spojiti s mokasinama i kratkim džemperom. Pazi da ne nosiš preduge majice na ovakve traperice kako ne bi 'presjekla' figuru.

Klasične traperice

Komad koji je potreban svakoj garderobi je klasični Levis 501 jeans koji je prikladan za sve vrste kombinacija, od svakodnevnih do večernjih. Najbolje podnosi tenisice, ali za sofisticiraniji look možeš ga kombinirati i na trendi kitten heel model cipela. A s bajkerskim čizmama i kožnjakom ove traperice dobit će rokerski vibe. Predlažemo da pri kupovini provjeriš dužinu traperica kako bi bila u skladu s tvojom visinom. Iako najbolje pristaju vitkoj građi tijela, ovaj model dobro podnosi i obline.

Patchwork model

Ako želiš iskočiti iz jeans rutine, našli smo patchwork model jeansa kojim ćeš svojem svakodnevnom looku dati malo zaigranosti. Za odlazak na poslijepodnevnu kavu u kombinaciju s njima samo nabaci svoje svakodnevne tenisice i traper jaknu za "all jeans look". A ove traperice su odlične i za odlazak na koncert ili u opušteni izlazak tako što ćeš ih kombinirati s majicom na print i gležnjačama.

Model s podvrnutim nogavicama

Ovo zapravo mogu biti bilo koje traperice koje su ti preduge - jednostavno ih podvrni, obuci štikle i spremna si za izlazak ili poslovni sastanak. Nosi ih kada želiš malo promijeniti svoj stajling s komadom traperica kojeg imaš već dulje u garderobi, ili ako kupuješ nove traperice - uzmi one koje su ti malo dulje kako bi ih mogla stilizirati. Ovakav način nošenja traperica najviše pristaje curama dugih nogu, a najbolje izgleda na cipele s potpeticom.

Odaberi savršeni model za sebe

Odabir traperica koje pristaju tvojoj građi tijela nekad nije jednostavan proces. Zato je dobro imati prodavače koji olakšavaju kompliciranu kupovinu savršenih traperica i znaju na prvi pogled koji model i veličina će nekom najbolje pristajati. U Europa 92 trgovinama ususret će ti izaći educirani prodavači - Jeans Experti koji su navikli na izjavu kupaca: „ Ja bih one što se sad nose.“. A ako ti je draža online kupovina, posjeti Europa 92 webshop.

Posjeti Miss7.24sata.hr