Preslatke espadrile s velikim mašnama domaćeg brenda Evita sad su na sniženju!

Evita by Tanja Filipović
Vidi originalni članak
  • Espadrile tako rado nosimo ljeti, a dobra je vijest da im cijene padaju kako mu se bliži kraj
  • Espadrile domaćeg brenda Evita by Tanja Filipović dolaze u raskošnoj paleti boja i s predimenzioniranim mašnama koje su postale zaštitni znak brenda
  • Uz lepršavu haljinu, ceker i slamnati šešir, espadrile postaju neizostavan dio savršenog ljetnog outfita

Kamo god da te noge tijekom sunčanih dana najčešće nose, teško da postoji savršeniji par obuće za ljetne mjesece od espadrila. Ove lagane, prozračne i super udobne cipele nastale su u Španjolskoj još u 14. stoljeću, a nosili su ih i muškarci i žene. Izvorna im je svrha bila zadovoljiti potrebu za praktičnošću i udobnošću, što su u nasljeđe ostavile i mlađim primjercima, iako su espadrile danas prvenstveno modni detalj.

Inspiriraj se 5 ljetnih kombinacija za plažu koje možeš nositi od jutra do mraka

Domaći brend espadrila Evita iza kojeg stoji dizajnerica Tanja Filipović srca brojnih fashionistica uspješno osvaja još od 2017. kada je cijela priča o najženstvenijim espadrilama krenula, a od prvog su dana prepoznatljive po šarmantnim mašnama koje su postale njihov zaštitni znak. 

Moda U Zari smo pronašli sjajne cipele na platformu inspirirane popularnim Valentino modelom

Izrađene u Hrvatskoj od isključivo prirodnih materijala poput lana, pamuka, viskoze i jute, dolaze u brojnim varijantama, a ako su ti crvena i ružičasta među omiljenim bojama, a točkice jedan od najdražih uzoraka, zasigurno će te razveseliti vijest da su upravo model u ovoj color block kombinaciji te onaj s točkicama, naravno, oba s neizostavnim predimenzioniranim mašnama, sada dostupni po sniženoj cijeni. 

 

Oba ćeš modela lako kombinirati s velikom većinom ljetne garderobe, iako će najbolje izgledati upareni s lepršavim haljinama i slamnatim cekerima, a za 50’s vibe, predlažemo kratke hlačice, mačkaste naočale, predimenzionirani šešir i neodoljivi topić iz iste kolekcije. Et voilà, imaš spreman outfit na kojem bi ti i Marilyn Monroe pozavidjela! 

Posjeti Miss7.24sata.hr