Poput Sofije Vergare: prolaznica nosi cipele o kojima su mišljenja podijeljena

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Smeđokosa prolaznica na špici se pojavila u platformama na punu petu koje je kombinirala s bogato ukrašenom bluzom i rupičastom suknjom
  • Iako su mišljenja o ovim cipelama podijeljena, ona ih je nosila poput Sofie Vergare
  • U trgovinama su dostupne mnoge prekrasne platforme s kojima ćeš lako dobiti koji centimetar na visini

Isprobala sam primer Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje!

Još početkom prošle godine nismo ni sanjali da će se cipele s platformom vratiti na velika vrata. Međutim, činjenica je da su uz sandale s remenčićimapolice prepune različitih varijanti ovih cipela. Naravno, neke žene se raduju, a neke protestiraju, ali sve češće lovimo platformice kao element ulične mode koji će evidentno biti objeručke prihvaćen od dijela kupaca. 

Špicom se ovih dana tako prošetala atraktivna, smeđokosa prolaznica koja je uz laganu, bijelu bluzu odjenula zanimljivu, djelomično rupičastu jeans suknju te uz to iskombinirala bež platformice s punom petom. Look je zaokružila bež torbicom te velikim smeđim naočalama koje su joj sasvim skrile lice, a isticale su se i glomazne naušnice s resicama. 

Mišljenja o ovim cipelama definitivno su podijeljena, ali prolaznica zna kako ih nositi. Istaknula je, naime, duge noge i zanosne bokove pa u trenutcima podsjeća na najveću ljubiteljicu platformi među svjetskim zvijezdama - Sofiu Vergaru. A ne možemo ne primijetiti ni sličnost u frizuri s američkom glumicom. Nekome će se možda učiniti kao da bogata bluza, rupičasta suknja i naušnice s resicama nikako nisu u harmoniji s cipelama, ali sve je to stvar ukusa. Ukoliko želiš nositi platforme, kreni u potragu jer su dostupni modeli doista raznoliki i velike su šanse da ćeš pronaći nešto baš po tvojoj mjeri. 

Gore lijevo: Bershka (279,90 kn); Dolje lijevo: Bershka (229,90 kn); Sredina: Zara (349,90 kn); Gore desno: Zara (349,90 kn); Dolje desno: Zara (349,90 kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr