Pomno osmišljen stajling: ova je prolaznica svoju kombinaciju uskladila do nasjitnijih detalja

Zoe Sarlija/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Prolaznica koju smo zatekli u šetnji centrom Zagreba oduševila nas je smjelom modnom kombinacijom
  • Svoj 'outfit' osmislila je do posljednjeg detalja, a našu pažnju u prvi je mah privuklo upečatljivo žuto odijelo
  • Dominantnu žutu kombinaciju uskladila je s crnim, bijelim i zlatnim akcentima, a poslužila se i sjajnim stilskim trikom

U moru ziheraških modnih odabira, pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama bilo vidjeti prolaznicu koja se nije libila 'isfurati' hrabru modnu kombinaciju u jarkoj boji. Preciznije rečeno, riječ je o pažljivo kreiranom modnom izričaju u kojem su pomno usklađeni žuti, crni i bijeli elementi.

Street Style Prolaznica je osebujni dizajnerski kaput spojila s popularnim tenisicama; je li kombinacija dobra?

Pažnju nam je već na prvi pogled privuklo žuto odijelo koje je prolaznica uparila s crnom pelerinom. Stajling je obogaćen nizom modnih dodataka koji stilistički ne odstupaju od odabranog kolorita. Uz veliku torbu, efektne sunčane naočale i svilenu maramu, prolaznica je ovu osebujnu modnu kombinaciju upotpunila i predimenzioniranim remenom s istaknutim logom modne kuće Valentino.

Street Style Ova je prolaznica prošetala u trapericama koje su majkama zadavale glavobolje. Opet su pravi hit!

Kao što smo u nekoliko navrata prethodno naglasili, nošenje remena na ovaj način omiljeni je stilistički trik velikog broja ljubiteljica mode uz pomoću kojeg svoje kombinacije podižu na novu razinu.

Na prvu se doima kako tenisice metalizirajućeg zlatnog sjaja odstupaju od zamišljenog 'outfita', no detaljniji pogled na cjelokupnu kombinaciju otkriva kako se sjajno nadovezuju uz zlatne motive na majici i remenu te odabrani nakit. Ova je prolaznica svoj izgled osmislila do posljednjeg detalja, a za svoj studiozan pristup zavrjeđuje svaku pohvalu. Što ti misliš o njezinom modnom odabiru?

Posjeti Miss7.24sata.hr