Ovo ljeto na sniženju želimo vidjeti i ove super komade iz nove kolekcije!

miss7
U tijeku su već drugi, čak i treći krugovi sniženja u high street dućanima, a sve je više i neodoljivih stvari iz novih kolekcija - što bismo od njih rado ugrabile na rasprodaji?
Vidi originalni članak

Ako si u posljednje vrijeme šetala dućanima, mogla si vidjeti kako su police sa sniženom robom već uvelike opustošene i da se nova kolekcija proširila na više od pola trgovine. Upravo zato odlučile smo zaviriti baš u novu kolekciju i nije nam dugo trebalo da se zaljubimo u puno toga. Ipak, bilo bi nam draže da su ove cijene manje za trideset, pedeset ili sedamdeset posto. Ostaje nam samo nadati se da će se ta naša "željica" uskoro i ostvariti!

Haljine

Kada je riječ o haljinama, ovogodišnji apsolutni hit sezone zasigurno su haljina s gumbićima, haljina-sako i haljina-košulja. Iako smo slične modele imale priliku vidjeti i na rasprodaji, čini nam se kao da su ovakvi modeli nestali brzinom munje. Zato se nadamo kako će ove neodoljive haljine ipak sniziti do kraja ljeta i de ćemo ih tada uspjeti uloviti.

MODA Ove kombinezone želimo ugrabiti na sniženjima!

S lijeva na desno: Mango (349,90 kn), Zara (399,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Hlače

Usredotočile smo se samo na kratke hlače budući da je ljeto i ovo su naši najveći favoriti. Žute upečatljive hlače možeš kombinirati za dnevne kombinacije, a možeš u njima i u noćni izlazak. Traper hlačice odlične su za plažu, ali i u svim dnevnim varijantama, dok s crnim hlačama s cvjetnim uzorkom nećeš pogriješiti želiš li izgledati elegantno

S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Pull&Bear (149,90 kn), Mango (249,90 kn)

Topovi/košulje

Čini nam se kao da je izbor topova, košulja i majica najveći pa možeš pretpostaviti kako je bilo najteže izdvojiti samo tri (a zapravo ih želimo puno više vidjeti na sniženju). Bilo da voliš nositi romantične, chic ili casual kombinacije, u novoj ćeš kolekciji sigurno pronaći nešto za sebe, a mi smo izdvojile lepršavu blizu s mašnom, crop top od trapera i košulju s gumbićima

S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), Pull&Bear (139,90 kn), Bershka (119,90 kn)

Cipele

Znamo da mi žene uvijek pretjerujemo kada je garderoba u pitanju, ali, budimo realne, preko ljeta nam stvarno trebaju i tenisice i sandale na petu i papuče, zar ne? Za svaku kombinaciju, moramo imati odgovarajući par obuće pa smo, prema tome, odabrale iz svake kategorije po jedan par, a tenisice u nježnim bojama, smeđe sandale i crvene natikače nešto su s čime nikako nećeš pogriješiti u ljetnim stajlinzima!

S lijeva na desno: Bershka (299,90 kn), Stradivarius (249,90 kn), Zara (199,90 kn)

Moda Tenisice koje nosi Kate Middleton snižene na samo 230 kuna

Torbe

Ovo ljeto ne možemo ni zamisliti bez cekera, a ovaj s crveno-bijelim detaljima već vidimo u različitim ljetnim kombinacijama. S druge strane, torba s biserima zasigurno je komad koji će svaku kombinaciju učiniti upečatljivom i dati joj dozu elegancije, dok je crveni ruksak ipak crveni ruksak - uvijek je pun pogodak. A još ovaj preslatki privjesak u obliku sladoleda - čista petica!

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (449,90 kn), Pull&Bear (169,90 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr