Ovo je boja koja liječi zimsku depresiju - odjeni je!

Instagram @haileybieber
Zimi obično najviše nosimo zagasite, tamne komade, ali ova žarka boja zapravo se može nazvati lijekom za zimsku depresiju!
Vidi originalni članak

Zimi si najviše u tamnosivim i crnim komadima? Ne brini, i mi isto... Iako nikako nismo ponosne na to jer u stvari postajemo jako modno dosadne. Boja koja će podići look, ali i naše raspoloženje je definitivno - žuta! U moru jednolikih, jednobojnih i tamnih komada, zamisli da nosiš žarko žuti kaput ili torbicu na lancu ove genijalne vedre nijanse. Srećom pa u high-street ponudi postoji puno žutih komada iako smo daleko od proljetne sezone.

5 COOL TRIKOVA Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna

Kako kaže Pantone, slavna online platforma koja diktira popularne boje sezone, žuta je boja koja obilježava sreću, nadu, toplinu, ljubav i generalno dobar osjećaj. Zbog čega na nas djeluje kao podizalica raspoloženja!

Žuta boja stoji SVIMA!

Iako ju obično vežemo uz proljeće i ljeto, žuta boja zapravo odlično funkcionira i u hladnijim sezonama. Naravno, ne moraš prigrliti žuti look od-glave-do-pete, ali neki upečatljivi modni detalj ove boje, kaput ili pulover - mogli bi se odlično uklopiti u tvoji zimski styling.

Bershka (149 kuna), H&M (205 kuna), H&M (149 kuna)

Moda Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone

Vjerovala ili ne, u high-street ponudi se nalaze predivne žute haljine koje zapravo totalno možemo zamisliti u kombinaciji s čizmama iznad koljena i ležerno prebačenim kaputom preko ramena.

Zara (139 kuna), H&M (219 kuna), Bershka (149 kuna)

Puloveri su najjednostavniji način kako žutu ukomponirati u stil bez puno muke, a moraš priznati da ti već jednim pogledom na ovaj komad raspoloženje ubrzano raste. 

Zara (99 kuna) i Bershka (99 kuna)

Modni dodaci u žutoj nijansi nikada nisu bili popularniji! Pogotovo u varijanti nakita. Jedne velike, predimenzionirane naušnice u žutoj boji najbolji su način kako "razbiti" monotoniju zagasitih tonova odjeće i učiniti svoj modni look vrijednim pažnje.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr