Ovih 5 modela traperica bit će pravi hit nadolazeće 2021. godine! Nabavi ih na vrijeme

Pinterest
Vidi originalni članak
  • U mislima smo već u godini pred nama pa smo odlučile provjeriti kakvi nas to noviteti očekuju u svijetu mode
  • Među prvima na našoj listi našle su se traperice, a s tobom dijelimo kojih će to pet modela dogodine vladati uličnom modom
  • Od zvonastih traperica do onih s niskim strukom! Lista je uistinu zanimljiva, a mogla bi se i (ne)ugodno iznenaditi nekim povratcima

Mjesec prosinac, osim rekapitulacije događanja u godini za nama, donosi i najavu trendova za nadolazeću godinu. Ovoga puta otkrivamo ti koji će to trendovi vladati 2021. godine u svijetu trapera. A kako bi ih dočekala spremna u nastavku ti donosimo odabrane primjerke iz aktualnih kolekcija poznatih modnih brendova.

Moda Kada biraš traperice posluži se trikom Sarah Jessice Parker kojem je vjerna od 80-ih

1. Niski struk

Početkom jeseni obavijestile smo te kako se na velika vrata naših ormara vraćaju traperice niskog struka, a po svemu sudeći one će uspješno gospodariti i nadolazećom godinom. Dok je jedan dio ženske populacije zgrožen njihovim povratkom, drugi je s radošću dočekao priliku da ponovno prošeta u svojim miljenicama i to bez straha da im netko pripomene kako je njihov izbor demode.

Primjeri: Mango (199,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), S. Oliver (oko 450 kuna)

2. Iskidane traperice

No, ovo nisu jedine 'kontroverzne' traperice koje bi mogle imati veliki 'come back' iduće godine. Riječ je modelu koji možemo nazvati noćnom morom svake majke. Radi se naravno o trapericama s rupama, a premda ovaj model nije nikada iščeznuo s polica, izgleda kako će u narednoj godini ipak preplaviti kolekcije vodećih high street brendova.

Primjeri: Pull&Bear (199,90 kuna), Stradivarius (199,90 kuna), Bershka (199,90 kuna)

Life&style Ovim genijalnim trikom za vješanje hlača napokon ćeš imati više mjesta u ormaru

3. Ravni kroj

Na cijeni je i klasika pa su tako ravne traperice sjajan odabir za sve 'fashionistice' i one koje to tek namjeravaju postati. Jednostavno ih je kombinirati, udobne su i prigodne su za različita događanja, od poslovnih prilika do večernjih druženja (nadamo se kako 2021. godina odnosno i povratak 'starog normalnog').

Primjeri: Reserved (199,90 kuna), Mango (245,90 kuna), Mohito (279,00 kuna)

4. Zvonolike traperice

Jedan od vodećih trendova u svijetu mode trenutno je 'new comfort', odnosno promocija modnih komada čiji je naglasak stavljen na udobnost. Iznimka nije ni svijet trapera u kojem su izrazito popularni takozvani 'flare' modeli. Riječ je o zvonastim trapericama koje su posebno primamljive zbog svog opuštenog kroja.

Primjeri: Reserved (199,90 kuna), Mango (349,90 kuna), Pull&bear (199,90 kuna)

5. Trapezice

S druge strane, ako ipak želiš istaknuti svoju figuru i naglasiti obline, onda neka tvoj odabir budu klasične trapezice. Doista je riječ o komadu s kojim je teško pogriješiti!

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Orsay (269,90 kuna), C&A (oko 190 kuna)

Life&style Konačni odgovor na vječno pitanje: Koliko često se doista moraju prati traperice?

Posjeti Miss7.24sata.hr