Ovaj model zimskih haljina jednostavno obožavamo! Donosimo sjajne već od 70 kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pletene mekane haljine s visokim ovratnicima spadaju u odjevne komade koje tako rado nosimo zimi
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i pronašle tri sjajna modela koji variraju od opuštenih sportskih do izazovnih 
  • Jednostavno ih je kombinirati, praktične su i udobne, a možeš ih nabaviti već po cijeni od 70 kuna. Sjajno zar ne?!

Među omiljene zimske komade velikog broja žena ubrajaju se pletene haljine s visokim ovratnicima. Riječ je o udobnim i praktičnim komadima koji sjajno pristaju ženama različitih dobi i tjelesne građe. O tome sjajno svjedoče fotografije objavljene na društvenim mrežama koje ujedno demonstriraju kako je ovaj naizgled jednostavan model haljine može biti itekako efektan.

TEHNOLOGIJA Evo kako tvoja odjeća može trajati dulje i izgledati bolje

Zavirile smo u aktualnu ponudu high street brendova, a u njoj smo pronašle tri verzije pletenih haljina s podignutim ovratnicima. Prva od njih je ona užeg kroja koja dolazi u mini ili midi izdanju. Uz klasične crne, u novim kolekcijama dostupni su i modeli u zagasitim zelenim i bordo nijansama. Riječ je o kroju koji sjajno pristaje uz visoke čizme, a zajedno čine kombinaciju koja odiše prigušenim seksepilom.

Primjeri: Orsay (219,90 kuna), Sinsay (69,90 kuna), Mohito (229,00 kuna)

Ako si ipak ljubiteljica opuštenijih dužih krojeva, onda će ti se sigurno svidjeti modeli haljina koji oponašaju džempere. Najčešće dolaze u bazičnim bojama, poput bež i sive, što ih čini vrlo zahvalnima za kombiniranje s preostalim komadima iz tvoje garderobe.

Nadalje, ako strahuješ od toga da ovaj model izgleda suviše dosadno, možeš se odlučiti na one koje krase sitni detalji poput džepova ili proreza s prednje strane.

Primjeri: C&A (oko 226 kuna), Reserved (229,90 kuna), H&M (265 kuna)

Noviteti Tako mekani i udobni! Pronašle smo najljepše modele popularnih teddy kaputa

Ako govorimo o modelu haljina koji je prepravio aktualnu ponudu, onda govorimo o takozvanim sweatshirt haljinama s debelim, izdignutim ovratnikom. Osim kao haljine, ove modele možeš kombinirati na hlače te nositi kao tunike. Doista pravi 2u1 komad! Ukoliko si jednu poželjela u svom ormaru, znaj da su one izvedene u svim nijansama trenutno najtraženije.

Primjeri: Stradivarius (229,90 kuna), Zara (229,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

MODA Imaš li dugu ili kratku kosu? Evo kakve bi naušnice trebala nositi prema svojoj frizuri

 

Posjeti Miss7.24sata.hr