Ovaj komad nakita zaludio je trendseterice. Kako se tebi sviđa?

Instagram @haileybieber
Obožavamo modne dodatke jer mogu svaki naš stajling podići na novu razinu. Jedan od omiljenih detalja su nam ogrlice
Vidi originalni članak

Ogrlice s inicijalom i/li imenom nisu nikakva novost, ali nas je oduševio model za kojima su u posljednje vrijeme poludjele cure. Radi se o vrlo jednostavnom, predimenzioniranom zlatnom slovu s kojim započinje tvoje ime ili ime tebi drage osobe. Trend je započela francuska modna kuća Céline još prošle sezone, ali je toliko zaludio cure da je i dalje većini broj jedan pri izboru nakita.  

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

Modni dodatak smo uočili na srpskoj, ali i svjetski poznatoj blogerici Tamari Kalinić još ljetos, a i dalje ga vrlo često kombinira što uz ležerne što uz svečane kombinacije. Tamara je izabrala Céline model, a cijena samo slova je 2 384 kune dok je slovo i lanac 2 982 kune te su obje varijante rasprodane. 

I poznata pjevačica Maja Šuput odlučila se za ovaj lančić s početnim slovom svoga imena, no nismo sigurni je li Maja izabrala Celine model ili jeftinije verzije koje su birale ostale cure s našeg popisa.

Influencerice koje pratimo na Instagramu često dobivaju upite baš za taj komad nakita koji je teško ne primjetiti. One su svoje modele pronašle na eBay-u i na Asosu, a tamo im je cijena 85 kuna. 

 

 

Moda Nećeš vjerovati koji komad nakita se vraća u modu

Posjeti Miss7.24sata.hr