Ova vesta s pletenicama ne može čekati jesen, H&M-ov model u 4 boje već nam je osvojio srce

H&M Foto: H&M, pleteni kardigan
Vidi originalni članak
  • Iako smo tek na polovici ljeta, u trgovine polako pristižu jesenski komadi, a neke možemo nositi već sad
  • Veste odnosno kardigani zbog kopčanja sprijeda nisu loš komad ni za ljeto, posebno ako su i kratkih rukava, poput ovoga - ne moramo čekati jesen 
  • H&M je predstavio kardigan sa zlatnim gumbima koji pomalo podsjeća na Chanel jaknice, a dolazi u 4 varijante boja; čini se da će tihi luksuz i ove jeseni biti jaki trend
  • Pročitaj više: Pravi svestrani komad: ovu haljinu možeš nositi samostalno, preko kupaćeg pa čak i preko hlača!

Temperature još uvijek dosežu visoko iznad 30 stupnjeva Celzijusa, ali modni brendovi ne mare mnogo za to. Svaka sezona prilika je da se predstavi ona sljedeća i novim komadima popune police pa je i ovoga ljeta situacija isto. Mnogi od nas još nisu ni otišli na godišnji odmor, a već su u trgovine počeli dolaziti jesenski komadi koji nagovještaju predstojeće trendove. Ni mi nismo imuni na njih, a s pogledom na topliju odjeću zatitralo nam je i srce, u nadi da će nesnosne vrućine jednom prestati. Iako do službenog početka jeseni ima tek nešto manje od dva mjeseca, pletenina je počela pristizati na web stranice, a jedan od brendova koji ih je dodao u svoju ponudu je H&M. Ako je suditi po njima, Chanel stil i tihi luksuzu dominirat će i ove jeseni. 

H&M  vestice s pletenicama dolaze u četiri boje (bijeloj, crnoj, bordo i sivoj), a zahvaljujući kratkim rukavima koristan su i ljetni komad kojim ćemo se ogrnuti tijekom prohladnih ljetnih noći (da nam je samo znati gdje su?). H&M kardigan odiše luksuzom i elegancijom, a dodatnu finoću ovom kardiganu dodaju i reljefni zlatni gumbi kakve je proslavila modna kuća Chanel. Iako je riječ o high street komadu, sve što bi trebalo spadati u estetiku tihog luksuza na ovom kardiganu je prisutno. 

H&M kardigan nije u pripijen uz tijelo, a iako dobro izgleda kad ga samostalno nosimo zakopčanog kao top, možemo ga zamisliti u kombinacijama preko majice na bretele. Kombinirali bismo ovaj kardigan s dugim suknjama i balerinkama za dnevnu opciju, te s kratkih hlačama i špagericama za večeru. Cijena kardigana je 19,99 eura i kupovina je koja će se isplatiti.

Moda Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr