Ova prolaznica nije mogla odoljeti da ne odjene visoke čizme. Fantastične su!

Luka Stanzl/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Ako si nestrpljiva da odjeneš omiljene visoke čizme, nema potrebe da stvar odgađaš
  • Zgodna djevojka pokazala je kako u ljetni stajling uklopiti visoke kaubojke - ako su noge gole, a suknja kratka nije vruće ni na +25
  • Pronašli smo čizme poput njenih po vrlo dobroj cijeni, pogledaj gdje ih kupiti

Sunce još dobrano sije, no već se veselimo omiljenim zimskim stvarima čija sezona uskoro dolazi. Prvenstveno pritom mislimo na čizme - ima li žene koja ih ne voli? No čekati hladno vrijeme nema ni potrebe. Pokazala je to ova prolaznica na Cvjetnom koja je visoke kaubojke odjenula na visokih 25°C na gole noge i složila s njima baš dobru kombinaciju.

Spijila ih je s kratkom suknjom cvjetog uzorka i elegantnom crnom majicom, jednostava kroja koja ističe dekolte. Modni dodaci: mala ljubičasta torbica tona sličnog tonovima na suknji, sunčane naočale. Još i lijepo osunčane noge i - eto!

PINKYPROMISS One su pobijedile! Jesi li znala da su ove slavne žene izborile bitku s teškom bolešću?

Iako ima novih trendy modela čizama, krokodilski je uzorak i dalje vrlo popularan. Pojavio se prošle zime prvo na torbicama, a onda proširio i na cipele, čizme i remenje, bit će ga u izobilju i ove godine. Ne znamo jesu li čizme zgodne plavuše prošlogodišnja ili ovogodišnja akvizicija, no vrlo su lijepe, a lijepo ih i nosi. Ako ti se sviđaju, znamo gdje ih kupiti.

Moda Ona je isfurala svoj stil, ma što drugi mislili! Nama se sviđa...

U H&M-u smo pronašli gotovo identične kaubojke od umjetne krokodilske kože (jedino što nemaju patentni zatvarač s unutarnje strane što je još i bolje) po vrlo prihvatljivoj cijeni za visoke čizme - 440 kuna. Kako će i ovaj model i ovaj uzorak biti u fokusu u narednoj sezoni. svo još jednih kaubojki zanimljiva uzorka, a i jednih klasičnih visokih čizama s "krokodilom" pa biraj...

S lijeva na desno: crne kaubojke (H&M, oko 440,00kn); iste čizme u bijeloj varijanti (H&M, oko 440,00kn); kaubojke s izvezenim detaljima (Mango, 999,90kn), visoke čizme krokodilskog uzorka (H&M, oko 375,00kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr