Ova plavuša jako dobro zna kako nositi široke hlače i odlično izgledati

Filip Kos/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Prolaznica u Zagrebu istaknula se svojim trendi stajlingom
  • Odjenula je smeđe-crnu kombinaciju, a njezine hlače privukle su poglede
  • Pronašle smo slične hlače u high street dućanima 

Proljeće je sa sobom donijelo i brojne trendove u modnom svijetu, a jedan od njih su i široke hlače. Ove hlače mogu biti pun pogodak ako se dobro iskombiniraju, ali mogu izgledati i kao velika modna katastrofa. Kako je riječ o hlačama jako širokih nogavica zbog kojih djeluju kao dugačka suknja, potrebno je dobro složiti ostatak stylinga kako bi izgledale sjajno. 

Testiranje Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati

Ova je plavuša na zagrebačkoj špici uspješno položila modni test i odlično uklopila ultra široke hlače u svoj outfit. Hlače širokih nogavica u smeđoj boji iskombinirala je s crnim odjevnim komadima - crnim puloverom i crnim blejzerom. Smeđe-crnu kombinaciju "razbila" je torbom srednje veličine u nude boji, a od modnih dodataka imala je predimenzionirane sunčane naočale i nanizane narukvice u smeđoj i srebrnoj boji. 

Iako je stajling prilično jednostavan, izgleda fantastično! Ova je prolaznica dokaz da čak i najjednostavnije kombinacije mogu privući poglede i izgledati sjajno! Ako je suditi po ovom stajlingu, vjerujemo kako je ova prolaznica jako dobro modno potkovana i da vješto prati sve trendove. 

Modni trendovi Tri prolaznice iskombinirale su haljine popularnog uzorka na različit način - koja ga bolje nosi?

Izdvojili smo slične hlače iz dućana high street brendova:

S lijeva na desno: maslinasto zelene hlače (Zara - 299,90 kn), žute hlače (Stradivarius - 149,90 kn), crne hlače (Mango - 449,90 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr