Otkrivamo koja 4 modela haljina koje će se najviše nositi ove jeseni

Inastagram@larocheposay
Vidi originalni članak
  • Kad je riječ o haljinama, nekoliko novih trendova za jesen/zimu već je iskočilo
  • Već smo pisali o pletenim haljinama, samo treba reći da su najpoželjnije one uske
  • Nosit će se i haljine s naglašenim kragnama, nepravilni uzorci, a i karirani uzorak nije onakav na kakv smo navikli...

Najavljeni na modnim pistama još prije puno mjeseci, ovi trendovi su se primili" - "potvrđuju to nove kolekcije high-street brendova i slike na Instagram progilima modnih blogerica. Kad govorimo o jaljima koje će se nositi u narednim mjesecima svakako iskaču one s velikim statement okovratnicima i karirane - ali u neočekivanim bojama. Veliki trend su pletene haljine, ali još veći pletene haljine uz tijelo koje ističu obline, a i print na haljimana je doživio veliki zaokret. Nose se nepravilni uzorci na i dalje poluprozirnim tkaninama.  

Prozirne haljine nepravilna uzorka

Prozirni i poluprozirni materijali, mrežasti, šifon, organdi... nose se već dvije sezone. U treću ulaze ponešto drukčiji, s različitim, ali uvijek nepravilnim i pomalo "zbrkanim" uzorcima, od tie-dye uzorka preko cvjetnog do apstraktnog, sve prolazi.  

S lijeva na desno: (H&M, 265,00kn); Mango (599,90kn); H&M (300,00kn); Mango (899,90kn)

SAVJETI Poznati fotograf otkriva trikove uz koje ti fotke više neće ispasti mutno ili 'ukoso'

Haljine s naglašenom kragnom

Statement okovratnici, kragna kao istaknuti detalj najveća je novost u ovoj sezoni. Nosit će se tako velike i naglašene kragne da prekriju pola prednjice, kragne ukrašene volanima, a vratile su se i čedne čipkaste kragne te bijele kragne na jednobojnim haljinama u stilu školarki.  

S lijeva na desno: (H&M, 225,00kn);  H&M (300,00kn); (H&M, 225,00kn); Zara (229,90kn)

Pletene haljine koje prate liniju tijela

Već smo pisali kako su pletene haljine u najavi kao najveći hit za ovu jesen i zimu (pletivo će se općenito nositi više nego inače). Sada samo treba spomenuti kako će od svih varijanti najpopularnije biti uske pletene haljine koje prate liniju tijela.  

S lijeva na desno: (H&M, 190,00kn);  H&M (680,00kn);  Bershka (169,90kn); (H&M, 225,00kn);

Moda Zašto su pleteni topići najslađa stvar iz Zarine jesenske kolekcije?

Karirane haljine, ali drukčijih boja

Znamo da je karirani uzorak zaštitni znak hladnijih godišnjih doba i nije ništa neočekivano, no ove godine umjesto u tipičnoj crno-crvenoj ili plavo-zelenoj kombinaciji boja nosit će se u svijetlijim tonovima, a neočekivano i u žarkim bojama.   

S lijeva na desno: Zara (299,90kn) (H&M, 225,00kn);  Zara (299,90kn); H&M (225,00kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr